Sfatul Zilei din 12 octombrie 2022. Fecioara, stim ca mintea noastra poate face tot felul de trucuri. Pesti, reveniti la momentul prezent!

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Astazi vi se cere sa exersati recunostinta. Fii recunoscator pentru ceea ce primesti si chiar mai recunoscator pentru ceea ce nu primesti. Spiritul are un plan. Spiritul are un plan, unul minunat, si acel plan este intotdeauna sa se asigure ca circumstantele din viata ta sunt aliniate pentru binele tau cel mai inalt si cel mai mare.

Asadar, renunta la ceea ce nu este al tau cu dragoste si tandrete. Stiti ca ceea ce faceti loc este mult mai maret decat orice v-ati putea imagina vreodata. Sfat: Dati drumul trecutului cu gratie.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Vrajile au fost aruncate. Intentiile sunt definite. Totodata, s-au facut demersurile necesare pentru a pune lucrurile in miscare. Este timpul sa stai pe loc, sa te relaxezi si sa urmaresti lucrurile care se desfasoara in favoarea ta. Daca ai putea vedea magia care te inconjoara in acest moment, Capricorn.

Celor care au aratat dragoste li se reaminteste ca exista cineva cu potential mare pe orbita lor. Scoateti jaluzelele si fiti constienti de aceasta conexiune pentru ceea ce este. Da, si inca ceva! Nu va fie teama sa incepeti o conversatie. Sfat: este timpul sa vedem miracolele derulandu-se.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Nu in fiecare zi simti falfaitul fluturilor in stomac. Nu in fiecare zi simti aceasta betie doar pentru ca esti in preajma unei persoane pe care o iubesti. Bucura-te de ceea ce iti ofera acest capitol din viata ta.

Bucurati-va de procesul de distrugere a barierelor si de a cunoaste intim pe cealalta persoana. Vulnerabilitatea necesita curaj. E bine ca ai permisiunea de a face un pas la un moment dat. Sfat: zeii si zeitele romantismului sunt de partea ta.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Speranta vine din viitor, Pesti, iar frica din trecut. Asadar, renuntati la ambele polaritati cu gratie, deschizandu-va la ceea ce are de oferit momentul prezent. Viata este o sarbatoare, una frumoasa si tocmai in aceasta sarbatoare ti se cere sa te delectezi astazi. Amintiti-va, este nevoie de curaj pentru a va preda curentului.

Acest lucru va cere sa aveti incredere din nou in planul divin. Este nevoie sa-ti amintesti ca ceea ce este cu adevarat al tau nu poate fi niciodata luat. Sfat: Reveniti la momentul prezent.