HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 13 Octombrie 2023. Leu, deschide-ti inima in fata unei persoane dragi. Capricorn, gandeste-te cum poti schimba viitorul

Este ideal sa faci oferte, sa incepi proiecte mari si sa faci achizitii la care ai visat de mult. Intre timp, nu uitati de sanatate si de viata personala. Petreceti mai mult timp cu familia si prietenii.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Cautati cea mai apropiata usa de iesire, un cod care sa va ajute sa scapati din matrice si sa va intoarceti acasa. Dar nu ai venit aici ca sa scapi. Ai venit aici pentru a trai, pentru a sarbatori, pentru a fi prezent in fiecare moment.

Asadar, respira adanc, uita-te in oglinda si cheama-ti puterea catre tine. Ati venit aici pentru a ridica constiinta colectiva prin indeplinirea scopului vostru sacru pe care vi se cere sa-l amintiti astazi. Sfat: Aminteste-ti de ce ai venit pe aceasta lume.

Sfatul Zilei pentru Taur

Dar aceasta conversatie nu este despre modul in care alti oameni va percep creatiile. Astazi vi se cere sa va conectati la portalul inimii voastre si sa creati pentru bucuria creatiei. Este tot! Daca descoperi ca sufletul tau isi canta cantecul, atunci esti pe drumul cel bun, Taur.

Cand vine vorba de relatii, s-ar putea sa simti un sentiment profund de reverenta. Esti recunoscator pentru tot ceea ce oamenii aduc in viata ta si pentru toate modurile in care iti amintesc de divinitatea care locuieste in interior. Sfat: Fii romantic.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Tandretea este un cuvant magic, salbatic. Astazi, esti chemat sa-ti dezvolti abilitatile unice, sa experimentezi noi forme de exprimare si sa te exprimi ca niciodata. In acelasi timp, refuzati necesitatea verificarii externe.

Aceasta este calatoria ta si numai a ta. Asadar, singurele intrebari pe care vrei sa ti le pui sunt: ​​imi aduce asta bucurie si trezeste un portal al fericirii? PS: Esti acolo unde trebuie sa fii, Gemeni. Sfat: dezvolta-ti abilitatile unice.

Sfatul Zilei pentru Rac

Creativitatea si intuitia provin din acelasi loc sacru si asta este ceva ce trebuie sa recunosti astazi. Urmariti viziunile si descarcarile pe care le primiti. Ai grija la ceea ce tanjeste sa se nasca in tine in acest moment.

Spiritul iti vorbeste tare si clar.  Ceva ne spune ca proiectele in care vi se cere sa insufleti viata pot aduce acum mai multa frumusete si armonie in lume. Deci, nu va abateti de la implinirea scopului vostru sacru. Nu-ti fie teama sa impletesti magia vietii in felul tau unic. Sfat: Nu impiedicati energia creativa.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA