Sfatul Zilei din 14 iunie 2022. Berbec, eliminati problemele din relatie. Varsator, lumea nu este atat de cruda pe cat crezi

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Te-ai saturat sa fii acolo unde esti. Te-ai saturat de sablonul nesfarsit. Dar, in loc sa respingi circumstantele drept „incomode”, fii constient de ceea ce se agata privirea ta. Amintiti-va, transformarea nu este un proces de moment. Sfat: lucreaza asupra ta.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Priveste in jurul existentei tale. Sentimentele nu sunt intotdeauna fapte. In loc sa incerci sa ghicesti ce se intampla in culise sau in capul celeilalte persoane, intreaba. Sfat: Nu va fie teama sa puneti intrebari.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Cand avem idei rigide despre cum functioneaza lucrurile, ne limitam cresterea spirituala. Distruge barierele dintre tine si lume. Atentie la ceea ce spun semnele. Sfat: lumea nu este atat de cruda pe cat crezi.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Astazi te vei descoperi amortit. Intelege de unde vine aceasta stare. Poate construiti bariere acolo unde acestea exista deja. Indepartati straturile de protectie falsa. Scufundati-va adanc in taramul emotional.

Fa ceva care te face sa te simti temporar inconfortabil. Acest lucru va va permite sa faceti un pas urias in cresterea personala. Sfat: inconvenientele temporare pot fi tolerate.