Sfatul Zilei din 14 octombrie 2022. Balanta, a venit timpul sa credem in imposibil! Nimeni nu este perfect, Leu!

Sfatul Zilei pentru Leu

Nimeni nu este perfect, Leu, inclusiv tu. Acest capitol al vietii tale este despre o mai mare acceptare. Este vorba despre a iubi oamenii asa cum sunt, in ciuda crapaturilor. Darul iubirii tale neconditionate promite sa aduca o schimbare dinamica in interior si in exterior.

Cand vine vorba de cariera ta, iti aminteste de capacitatea ta de a-ti transforma ranile in intelepciune. Ai atras anumite incercari in viata ta pentru a deveni cea mai rezistenta versiune a ta. Sfat: gaseste puterea de a iubi oamenii pentru ceea ce sunt.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Vei invata ca dragostea nu trebuie sa fie nesigura. A fi cu cineva pe care il iubesti si la care iti pasa nu ar trebui sa te sfasie sau sa provoace ravagii. Asadar, fii recunoscator universului pentru ceea ce te-a invatat, spre deosebire de a renunta la vechea poveste.

Clima cosmica te ajuta sa construiesti un cuib cu cineva caruia ii pasa profund de tine, te iubeste pentru ceea ce esti si lasa loc copilului tau interior sa se simta in siguranta.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Te simti epuizata, Balanta. Simti ca fortele lucreaza impotriva ta. Ca toti, in afara de tine, primesc ceea ce au cerut, nicio problema. Dar exista un defect in planul tau, frumusetea, iar defectul este ca le dai negativelor mai multa putere decat merita.

In schimb, vrei sa incepi sa ai incredere in planul divin, sa recunosti ordinea in haos si sa stii ca te indrepti catre ceva care este cu adevarat in concordanta cu binele tau cel mai inalt si cel mai mare. A venit timpul sa credem in imposibil!

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Scorpion, inveti. Vei invata ca nu trebuie sa-l tratezi pe celalalt asa cum ai fost invatat. Vei invata ca relatia ta se dezvolta cu tine. Veti afla ca aveti permisiunea de a revizui regulile de interactiune pe masura ce mergeti.

Vei invata ca permitandu-ti sa fii vulnerabil nu te face slab. Si cel mai important, vei invata ca inelul de pe deget nu inseamna sfarsitul libertatii tale. Asadar, permiteti-va sa explorati intreaga lungime si latimea acestei conexiuni asa cum va simtiti chemat.

Ceva ne spune ca sunteti pe cale sa deschideti un portal de beatitudine si magie! Sfat: veti invata ca aveti dreptul sa revizuiti regulile de angajament pe masura ce mergeti.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA