Sfatul Zilei din 14 octombrie 2022. Balanta, a venit timpul sa credem in imposibil! Nimeni nu este perfect, Leu!

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ai parcurs cu curaj coridoarele intunecate ale psihicului tau, Sagetator, si te-ai scos dintr-un loc intunecat de mai multe ori. Demonii tai nu te mai sperie pentru ca stii mereu sa-i conduci la usa de iesire.

Ziua de astazi este un memento ca este timpul pentru o noua eliberare. Esti pregatit pentru renastere, Sagetator, asa ca lasa vechea poveste cu bucurie.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Astazi vei descoperi ca norii confuziei se risipesc, aducand darul claritatii. Stii unde esti, care este un loc bun si stii unde mergi de aici. Deci, ramai in adevarul tau, Capricorn.

Incepeti sa mergeti pe calea mai putin parcursa, chiar daca mergeti singur. Amintiti-va ca nu trebuie sa explicati nimanui alegerea dvs. Pe frontul romantic, esti incurajat sa incepi o conversatie daca simti o scanteie cu cineva. Nu stii niciodata potentialul a ceea ce poti crea pana nu esti vulnerabil!

Sfatul Zilei pentru Varsator

Dar ai facut o alegere, Varsator. Ai intrat intr-un spatiu de aliniere in interiorul tau in care intelegi ca acest proiect te va aduce mai aproape de marea ta viziune si de realizarea obiectivelor pe care ti le-ai propus.

Asadar, gaseste o modalitate de a-ti imparti timpul, astfel incat sa poti aprecia numeroasele roluri pe care le-ai asumat pe parcurs. In acelasi timp, nu renunta sa ai grija de tine. Sa stii ca meriti propria ta iubire mai mult decat oricine altcineva. Sfat: Impartiti-va timpul in mod corect.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Si daca nu a functionat, Pesti? Si daca te-ai impiedicat si ai cazut de cateva ori in drum spre linia de sosire? Astazi cartile te incurajeaza sa-ti saruti ranile si sa le transformi in intelepciune.

Aminteste-ti ca toate greselile tale te-au invatat lectii importante de viata. Ceea ce va ofera Universul in acest moment este o oportunitate de a schimba istoria. Asadar, pastrati viziunea a ceea ce creati in imaginatia voastra pe masura ce mergeti mai departe. Sfat: este timpul sa schimbam istoria.