HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 15 mai 2024. Berbec, fii deschis la experiențe neașteptate. Leu, este posibil să te simți motivat și plin de energie

Sfatul Zilei pentru Sagetator

ADVERTISING

Sagetator, particularitatea lui Cupidon este ca stie sa dea lovituri neasteptate. Iti poti da ochii peste cap, dar stii ca acest lucru se aplica si vietii tale.

Asadar, permiteti sa simti toate sentimentele si sa explorezi necunoscutul. Sa stii ca este in regula sa fii cel care incepe conversatia sau care ia initiativa. Sfat: sunati oamenii din trecut.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Capricorn, afirmatia ta pentru ziua respectiva este „Sunt in energia jocului si a pasiunii”. Orice mai putin este pur si simplu inacceptabil. Amintiti-va ca nu trebuie intotdeauna sa experimentati cu lucruri noi.

A invata sa faci aceleasi lucruri in moduri diferite face, de asemenea, parte din calatoria improvizatiei. Cu cine vrei sa comunici: hateri si sceptici. Ce faceti: ramaneti pe banda si turnati-va energia in directiile care vi se par potrivite. Sfat: filtrati informatiile cu atentie.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Varsator, inaintezi intr-un joc pe care l-ai initiat. Bonus: In acest moment, ai sprijinul echipei tale, parteneri care vor sa schimbe lumea mare si rea si sa impartaseasca aceeasi viziune ca si tine.

ADVERTISING

Acordati atentie oportunitatilor care va apar in acest moment. Ceva care v-a ocolit in ultimii ani poate reveni in experienta dumneavoastra intr-o forma cu totul noua. Ai incredere in intuitia ta. Sfat: Nu vorbi despre visele tale.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Pesti, ceva nu functioneaza pentru tine aici si nu prea intelegi ce este. Ca semn de apa, nu te poti convinge sa faci ceva ce nu-i place inimii tale. Asadar, opreste-te si priveste in interiorul tau.

Observati ce va dezvaluie mintea subconstienta care vine in acest moment. In acest fel, veti intelege cum si unde trebuie sa schimbati benzile.

Amintiti-va, nu trebuie sa va grabiti sa luati decizii sau sa puneti planuri in actiune. Incet si constant este cea mai buna cale de a merge inainte, Pesti.

ADVERTISING

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING