Sfatul Zilei din 15 noiembrie 2022. Taur, respira adanc si revino in prezent. Balanta, puteti crea o magie adevarata astazi

Sfatul Zilei pentru Leu

A fi una cu fluxul vietii inseamna a intelege ca fiecare experienta este perfecta si ca fiecare experienta este unica in felul ei, conceputa pentru a te propulsa in directia cresterii. Iubeste vantul schimbarii. Sfat: Pregateste-te sa pasesti in necunoscut.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Acesta este un moment al magiei si al accidentelor fericite. Acesta este un moment de reamintire a faptului ca faci parte din Intregul Mare si ca fiecare experienta este o experienta sacra.

Intri intr-o noua linie temporala in care vei asista la cele mai salbatice vise ale tale implinite. Sfat: Luati calea cu cea mai mica rezistenta.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Pentru a va adapta la viata pe care o doriti si pe care o meritati, va trebui sa va despartiti de norma, sa spuneti nu la ceea ce nu va mai atrage si sa mergeti in bataia inimii. Nimic nu te poate impiedica sa realizezi imposibilul. Sfat: puteti crea o magie adevarata astazi.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Viata nu este menita sa fie manipulata sau gestionata de altcineva. Mai departe, va fi doar mai bine. Aveti grija ce prieteni va faceti.

Nu va lasati viata influentata de nimeni, acceptati sfaturi, dar nu le umati decat pe cele mai potrivite. Sfat: Lasa-ti falsul sentiment de control.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA