Sfatul Zilei din 15 noiembrie 2022. Taur, respira adanc si revino in prezent. Balanta, puteti crea o magie adevarata astazi

IN ARTICOL:

Aceasta este o zi a ispitei. Evenimentele depind de calea pe care te afli si de reactiile tale la ele – in ce directie te va conduce calea destinului.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Dar ce faci pentru tine azi? Energia lunii te incurajeaza sa incetinesti, sa respiri si sa faci o calatorie in lumea ta interioara. Procesul de a privi inauntru va va cere uneori sa va confruntati cu adevaruri incomode si aspecte sumbre. Esti gata sa renunti la bagajele trecutului.

Sfatul Zilei pentru Taur

Respira adanc si revino in prezent. Trezirea in prezent te va ajuta sa realizezi ca totul nu este nici bine, nici rau. Ca fiecare experienta este perfecta si fiecare experienta este conceputa pentru a va invata o lectie importanta.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Transformarea este un proces misterios. Uneori ti se pare ca ai scapat de bagajul trecutului. Alteori, se simte ca trecutul tau este pe cale sa preia controlul.

Indiferent unde te afli in calatorie, ai rabdare cu tine insuti. Nu poti rupe vechile tipare peste noapte, indiferent cat de mult ai incerca. Sfat: Pregateste-te pentru o calatorie de la intuneric la lumina.

Sfatul Zilei pentru Rac

Meriti tot ce iti doresti. Meriti sa-ti realizezi cele mai nebunesti vise si sa-ti atingi intregul potential. Asadar, reda increderea in tine si in progresul tau. Sfat: ai crescut in ultimele luni, continua asa.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA