HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 15 noiembrie 2022. Taur, respira adanc si revino in prezent. Balanta, puteti crea o magie adevarata astazi

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Renuntati la tehnicile invechite de povestire eliberandu-va de regulile care v-au fost transmise de cei care au mers pe aceasta cale inaintea voastra.

Si apoi, in felul tau unic, conecteaza-te la portalul inimii tale si ai incredere acolo unde te conduce. Sfat: Ai incredere in ceea ce esti chemat sa creezi.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Viata este menita sa fie traita. Viata este menita sa fie sarbatorita ca o sarbatoare grozava. Nu mai supraanaliza fiecare lucru mic. Momentul prezent este locul in care se afla magia acestei vieti. Sfat: este timpul sa sari inapoi in fluxul vietii.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Astazi esti intr-o stare de uimire. Cu uimire de toate modurile in care Universul se manifesta pentru tine. Tu esti responsabil pentru modul in care se desfasoara destinul tau. Sfat: Aceasta zi va va surprinde foarte mult.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Nu ai venit in aceasta viata pentru a trai o viata obisnuita. Nu ai venit aici ca sa traiesti visele altcuiva sau sa te incadrezi in reguli care nu au fost scrise pentru tine. Elibereaza-te de cuvantul „trebuie”. Sfat: Explorati potentialul cine puteti fi in aceasta viata.