HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 15 octombrie 2022. Berbec, poti da vina pe stele si pe Mercur retrograd cat vrei. Sagetator, vei intalni oameni care vor profita de bunatatea ta!

Acesta este un moment excelent pentru decizii rapide, de moment, dar atentie totusi ca actiunile prea abrupte pot provoca conflicte. De asemenea, aceasta zi iti va arata rezultatele deciziilor si actiunilor tale din trecut, iti va arata ce roade a adus munca ta.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Poti da vina pe stele si pe Mercur retrograd cat vrei. Adevarul este ca nu esti o victima, poti sa creezi si sa fii iubit.

Gandeste-te cum ai vrea sa te exprimi in zilele urmatoare. Gandeste-te la toate modurile in care iti poti schimba viata. Sfat: magia pe care o cauti se afla in munca pe care o eviti.

Sfatul Zilei pentru Taur

Acesta este un timp de beatitudine si armonie. Momentul perfect pentru a-ti aprofunda conexiunile. Tu si cei dragi v-ati intalnit cu un motiv.

Multe devin clare pentru tine in acest moment. Dar sa stii ca nu toata lumea din jurul tau va aproba aceasta relatie. Sfat: inima ta stie ce este mai bine pentru tine.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Cand intri intr-o relatie serioasa, pregateste-te sa spui da fiecarei experiente care iti iese in cale. Amintiti-va ca multe stiinte ale vietii pot fi deghizate in „necazuri”. Trebuie sa treceti dincolo de bine si de rau si sa va acceptati circumstantele asa cum sunt.

Acceptarea este un dar puternic care te va ajuta in cele din urma sa-ti cuceresti demonii interiori si exteriori. Sfat: fiti constienti de cat de departe ati ajuns.

Sfatul Zilei pentru Rac

Astepti adevarul amar despre cineva din cercul tau apropiat de prieteni. Unor oameni nu le va fi greu sa-ti foloseasca generozitatea impotriva ta.

In loc sa ii priviti ca pe niste raufacatori, luati aceasta situatie ca pe o experienta valoroasa. Este timpul sa-ti amintesti ca in primul rand esti demn de propria ta iubire, grija si afectiune. Sfat: iubeste-te pe tine insuti.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA