Sfatul Zilei din 15 octombrie 2022. Berbec, poti da vina pe stele si pe Mercur retrograd cat vrei. Sagetator, vei intalni oameni care vor profita de bunatatea ta!

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Vei intalni oameni care vor profita de bunatatea ta si iti vor epuiza rezervele. E bine ca ai de unde alege.

Opriti conexiunile nedorite de la inceput, impiedicand lipitorile sa va epuizeze corpul, sufletul sau resursele. Sfat: intotdeauna ai de ales.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi ochii si sa realizezi ca faci parte din aceasta lume. Asigurati-va ca acordati atentie semnelor si coincidentelor pe parcurs. Sfat: lucrurile se strang in favoarea ta.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Odata cu apropierea lunii pline, lucrurile par putin confuze in acest moment. Din exterior se pare ca esti liber sa treci prin viata.

Dar in interior te lupti. Cu ei insisi si cu fricile lor in acelasi timp. Pregateste-te sa mergi pe calea eliberarii. Sfat: In interior, te lupti cu emotiile tale.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Nu exista niciodata un moment potrivit. Nimic din lume nu te poate pregati pentru situatiile care vor veni.

Aminteste-ti, nu vrei sa te uiti inapoi cu ganduri „ce-ar fi daca” in inima si mintea ta. Sunteti gata sa va invingeti demonii interiori si exteriori si sa depasiti numeroasele incercari care va stau in fata. Sfat: nu te mai uita inapoi.