Sfatul Zilei din 15 septembrie 2022. Berbec, crede in ce este mai bun si mergi inainte! Taur, fa-ti timp pentru a avea o conversatie deschisa si sincera

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ati avut de-a face cu mai multe lectii karmice decat puteti numara, iar ele au afectat modul cum va simtiti. Uneori este dificil sa faci un pas in sensul cel mai direct – un simplu pas fizic. Dar acesta nu este un motiv pentru a te urca in pestera ta intunecata si a intrerupe contactul cu lumea.

Renunta la regrete si tristete, treci peste esecuri si trateaza-le ca pe cea mai valoroasa experienta. Mai tarziu, vei privi inapoi si vei binecuvanta toate incercarile pe care le-ai trecut. Sfat: Totul se intampla cu un motiv. Experienta grea va fi utila in viitor.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Nu vreau sa vad pe nimeni. Nu este ca nu-ti plac oamenii, ci doar ca nu vrei sa fii in preajma lor chiar acum. Respecta-ti nevoia de singuratate, rasfata-te in momente de pace si liniste, inchide-ti telefonul. Poti.

Meditatia, ca orice altceva, necesita practica, nu exista o modalitate corecta sau gresita de a medita. Nu de fiecare data cand esti singur cu tine insuti vei primi viziuni grozave sau vei auzi vocile ingerilor tai. Ai rabdare, multe iti vor fi dezvaluite cu timpul si practica.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Nu esti singur, in ciuda a ceea ce realitatea ta fizica te face sa crezi contrariul. Stramosii si mentorii tai spirituali sunt in apropiere, au grija de tine si iti dau putere pentru noi realizari. Lasa-i sa aiba grija de tine chiar acum.

Nu te forta sa faci lucruri care nu-ti plac, comunica cu persoane inutile si neplacute, arata si comporta-te asa cum cer altii. Este imposibil sa-ti pui limite in fata ta daca nu te limitezi. Sfat: nu te bloca, castiga libertati complete si simple.

Sfatul Zilei pentru Pesti

In timp ce o parte din tine inca se tine de trecut, la fel si o alta parte din tine care crede in posibilitatea unui viitor mai bun. Fa-ti un moment pentru a-ti aranja propriile ganduri si scapa de bagajele pe care le iei cu tine de mult timp.

Lucrul pe tine insuti da intotdeauna roade. Scapa de frica de esec, de neincrederea excesiva, nu totul se termina rau. Trebuie doar sa-i oferi o sansa destinului tau. Sfat: scapa de bagajele trecutului.