HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 15 Septembrie 2023. Berbec, crede in ce este mai bun si mergi inainte! Pesti, scapa de bagajele trecutului!

Te-ar putea interesa si zodiile: Berbec, TAUR, Gemeni, RAC

Sfatul Zilei pentru Leu

Stelele va invata astazi o lectie despre impermanenta. Sa stii ca tot prin ceea ce treci acum va ramane ca experienta. Cunostintele dobandite te vor face in cele din urma rezistente la gloante.

Nimic si nimeni nu te va opri, doar fa-ti timp. Si nu cere imposibilul de la lume – totul are timpul sau. Sfat: Ai rabdare – te vei imbunatati cu timpul.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Te afli intr-un punct in care viata veche isi slabeste stransoarea, iar cea noua isi incepe trezirea. In aceasta etapa dificila de incertitudine, analizeaza lectiile trecutului si transforma-ti cunostintele in intelepciune.

In acelasi timp, revizuiti-va planurile, ajustati-va daca este necesar. Iti creezi propriul destin, nimeni altcineva nu va decide pentru tine care va fi. Sfat: Nu-ti lasa soarta la voia intamplarii, ia-ti propriile decizii.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Situatia te face sa te simti ca un introvertit. Nu te mai intereseaza sa inoti impotriva curentului, vrei pace, nu exista dorinta de a lupta. Acest lucru nu este rau, nu lasati starea observatorului in aceasta etapa sa va deranjeze. Gasiti echilibrul si armonia in detasare, nu solicitati si nu insistati.

Nu ar trebui sa zaboviti in imponderabilitate mult timp, mai tarziu va trebui sa luati decizii si sa actionati. Dar aveti nevoie de un moment de pace – pentru a va reuni, a desemna un plan si a incepe sa-l implementati. Sfat: Faceti pace cu prezentul, cautati pacea si armonia.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Miracolele nu se intampla de la sine, ele trebuie sa fie chemate de iubire la viata. Acum multi reprezentanti ai acestei zodii se simt epuizati si enervati si viseaza doar la o perna moale si la zile din seria lor preferata.

Dar timpul nu este potrivit. Daca te poti ridica din pat si te poti face sa faci primul pas, cu siguranta vei simti din nou gustul vietii. Distrati-va, munciti din greu, faceti greseli, incercati din nou. Si incepeti azi! Sfat: Invarte-te in vartejul vietii, nu amana nimic pentru ziua de maine.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA