Sfatul Zilei din 16 Martie 2022. Gemeni, ziua va trece neobservata. In aceasta zi, ar fi bine ca Fecioarele sa se educe singure

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Emotiile sagetatorilor sunt astazi la apogeu. Luati tot ce se intampla prea aproape de inima. Reactiile tale nu pot fi numite proportionale si adecvate, ceea ce va provoca conflicte cu rudele si colegii.

Doar o persoana draga poate accepta o stare de spirit atat de dificila. Incearca sa te aduni pentru a nu regreta cuvintele rostite in caldura momentului si deciziile luate in graba.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Pentru Capricorni, este timpul sa reconsidere relatiile cu oameni familiari. Dar nu va grabiti sa evaluati declaratiile si actiunile altor persoane. Luati in considerare circumstantele externe si toate detaliile situatiei.

Nu cautati noi cunostinte in aceasta stare – relatiile care se bazeaza nu pe intimitatea spirituala, ci pe atractie, nu vor dura mult.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Este timpul ca Varsatorul sa realizeze toate planurile si proiectele acumulate. Exista o mare probabilitate de schimbari radicale in viata personala.

Astazi este important sa nu te grabesti, sa iei decizii informate, sa-i asculti pe ceilalti, inclusiv vocea ta interioara. Invata sa ai incredere in intuitia ta. Daca aveti indoieli, asteptati putin cu concluziile finale.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Astazi, Pestii pot depasi dragostea adevarata la prima vedere. Nu trebuie sa cauti fericirea la marginea pamantului – cea de care ai nevoie este mai aproape decat crezi.

O intalnire intamplatoare iti va intoarce intreaga viata cu susul in jos. Rezistenta este inutila – un sentiment puternic va deveni principalul factor de actiune, va afecta pozitiv formarea personalitatii tale.