Sfatul Zilei din 16 octombrie 2022. Atentie la DECIZII! Rac, nu-ti fie frica sa spui adevarul. Previziuni complete

Sfatul Zilei pentru Leu

Astazi esti ghidat sa treci dincolo de limitarile mintii tale. Cantaresti prea mult si de multe ori pur si simplu ti-e frica sa refuzi. Cand situatia vine in chestiuni ale inimii, astrele te indeamna sa stai departe de cei care te apropie sau te indeparteaza.

Daca interesul tau romantic este indreptat catre o astfel de natura, atunci ar trebui sa opresti relatia vicioasa. Sfat: Uneori trebuie sa spui nu.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Simti o tensiune constanta intre spiritualitate si materie. Daca vrei sa te bucuri de aceasta zi, atunci mai intai trebuie sa alegi una dintre petreceri.

De asemenea, trebuie sa gasesti o modalitate de a te elibera de vinovatia si rusinea care te roade. Sfat: Energia lunii pline te incurajeaza sa gasesti echilibrul.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Mai sunt multe in fata: oameni pe care nu i-ai intalnit inca, locuri pe care nu le-ai vizitat inca, conversatii pe care nu le-ai avut.

Poate ca sentimentul de necunoscut va va impinge sa va intrerupeti undeva, luandu-va cateva zile libere sau un „concediu medical”. Sau macar sa iesi seara in oras. Sfat: fa-ti bagajele si mergi intr-o aventura.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Ai ales sa fii victima. Sufletul tau a ales asta ca o modalitate de a arde bagajul karmic intens pe care l-ai purtat de multe vieti.

Da, o astfel de suferinta te ajuta sa scapi de suprasolicitarea emotionala. Dar merita sa treci singur prin momente dificile? Credem ca nu. Sfat: Nu esti singur.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA