Sfatul Zilei din 16 octombrie 2022. Atentie la DECIZII! Rac, nu-ti fie frica sa spui adevarul. Previziuni complete

IN ARTICOL:

In aceasta perioada, deciziile pripite implica inevitabil conflicte. Astrele sfatuiesc sa nu cedeze provocarilor si sa nu urmeze instinctele de baza, acest lucru va atrage si consecinte negative.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Luna din zodia ta iti atrage atentia asupra temei dreptatii. Este timpul sa calibrezi cantarul si sa te simti ca un adevarat judecator care decide soarta celor din jur.

Dar nu exagera: pozitia ta nu este intotdeauna ideala si decizia gresita va avea consecinte incredibil de rele. Sfat: cantarul justitiei a fost pus in mainile tale.

Sfatul Zilei pentru Taur

Ce te face sa te simti multumit? Astazi, astrele iti vor arata cu un exemplu concret ce fel de bogatie te face fericit. Pot fi finante, valori, imobiliare. Sau ceva intangibil, dar nu mai putin costisitor pentru tine. Sfat: te asteapta o bogatie neasteptata.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Viata ti se da pentru a o trai stralucitor. Iesi din coconul tau, dezvolta-te, dar nu te agata prea mult sa faci „teme”. Sfat: este timpul sa-ti trezesti puterea interioara.

Sfatul Zilei pentru Rac

Nu-ti fie frica sa spui adevarul. Nu-ti fie teama sa-i faci de rusine pe cei dragi daca chiar ai nevoie de ajutorul lor.

Pentru asta sunt prietenii, pentru a veni in ajutor in momentele grele. Sa stii ca cei care iti apreciaza prezenta in viata lor vor intelege starea ta, oricare ar fi ea.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA