Sfatul Zilei din 16 octombrie 2022. Atentie la DECIZII! Rac, nu-ti fie frica sa spui adevarul. Previziuni complete

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Fiecare are propriul set de masti care le ofera libertatea de a juca mai multe roluri. Mastile va protejeaza de a dezvalui prea mult din personal si intim.

Dar chiar cauti sa te inchizi chiar si de la cei mai apropiati? Acest lucru este cel putin nedrept. Sfat: poti fi tu insuti.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Este usor sa dispari la primul semn de conflict. Dar plecarea nu este niciodata raspunsul sau solutia. In aceasta zi, va trebui sa lucrezi la tine si sa exprimi ceea ce se intampla in interior.

Crede-ma, cei dragi vor aprecia onestitatea ta in orice caz. Dar daca cineva se indeparteaza cumva de tine, mareste distanta. S-ar putea sa fii nevoit sa inveti adevarul inconfortabil. Sfat: creeaza-ti un spatiu sigur.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Exista atat de multe moduri de a experimenta experiente noi. Dar esti cufundat in rutina si pasivitate. Dar niciun text sacru nu te poate duce unde vrei tu.

Doar tu insuti poti ajunge la noi orizonturi, bazandu-te pe experienta prin care ai trecut. Sfat: Lasa ghidul tau interior sa te ghideze inainte.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Astrele te cheama sa te muti in spatiul noilor descoperiri, avand incredere in semnele si simbolurile care te inconjoara.

Dar amintiti-va ca dorintele noastre nu se manifesta intotdeauna asa cum ne dorim. De asemenea, acordati o atentie deosebita relatiilor dvs. interpersonale. Poate ca cineva din cercul tau apropiat iti va schimba serios viata. Sfat: Prietenii iti vor picta viata cu culori stralucitoare.