Sfatul Zilei din 16 septembrie 2022. Rac, frica si credinta nu se exclud reciproc. Leu, nu exista situatii fara speranta, vei gasi o cale

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ai facut ceea ce ai crezut ca este corect si e suficient. Uita de argumente pentru a te justifica. Lasa in urma povestea despre cum ai jignit de multe ori o persoana sau un grup de oameni.

In schimb, incepe sa cauti pacea in tine. Oricat de banal ar suna, aceasta este singura modalitate de a-ti rezolva problemele din lumea exterioara. Sfat: vinovatia si rusinea te vor impiedica sa fii fericit, asa ca lasa-le sa plece.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Nu conteaza daca nu merge, Capricorn. Nu conteaza daca a fost primul esec pe aceasta cale, al doilea sau al treilea. Ceea ce conteaza este capacitatea ta de a te ridica si de a te exprima in fata lumii din nou si din nou.

Chiar daca uneori ti se pare ca mergi din ce in ce mai jos. Asadar, aduna-ti gandurile si uneste-te. Universul este de partea ta si te va ajuta sa gasesti simtul echilibrului pe care il cauti. Sfat: Doar cei care nu fac nimic nu gresesc.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Cand esti o persoana buna si blanda, oamenii se asteapta sa ramai asa in orice situatie. Si cand decizi sa-ti aperi propriile opinii, ceilalti sunt surprinsi, enervati si incearca sa te suprime.

Nu permite asta nimanui daca intrebarea este fundamentala pentru tine. Nu este momentul sa facem concesii din politete si din dorinta de a mentine imaginea unei iubite. Acum mult depind de perseverenta ta, Varsator. Sfat: Pot exista situatii in care trebuie sa-ti aperi pozitia. Fii ferm.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Poate ca nu vrei sa te scufunzi in piscina chiar acum. Poate ca aceasta relatie este o prioritate pentru tine, dar nu vrei sa te grabesti. Nu este nimic in neregula cu asta, Pesti.

Acorda-ti timp sa cunosti cealalta persoana. Doar asigura-te ca iti intelege corect intentiile, vorbeste despre dorintele tale sincer si deschis. Acest lucru va va ajuta pe amandoi sa ajungeti la un consens cu privire la viitorul relatiei. Sfat: ai nevoie de timp pentru a-ti da seama de lucruri si e in regula.