HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 16 Septembrie 2023. Rac, frica si credinta nu se exclud reciproc. Leu, nu exista situatii fara speranta, vei gasi o cale

Te-ar putea interesa si zodiile: Berbec, TAUR, Gemeni, RAC

Sfatul Zilei pentru Leu

Pana la urma, totul nu a iesit asa cum te asteptai, dar va trebui sa te multumesti cu asta. Nu-ti pierde energia dand vina pe circumstante sau in cautarea unui tap ispasitor.

Tot nu va ajuta. Este mai bine sa faceti un pas inapoi si sa priviti situatia intr-un mod nou.

Intotdeauna exista oportunitati de a imbunatati situatia, trebuie doar sa le vezi. Aduna-ti gandurile si tine cont ca in timp vei gasi o cale de iesire din aceasta faza. Sfat: Nu exista situatii fara speranta, vei gasi o cale.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Asteptarile dumneavoastra nu au fost indeplinite. Desigur, asta te poate determina sa cobori in spirala autocompatimii, dar este mai bine sa te ridici si sa incepi din nou sa cauti fericirea.

Astrele sugereaza ca te-ai saturat de rolul victimei; ca ai terminat sa dai vina pe circumstante si pe toti cei din jurul tau pentru esecurile tale.

Transforma durerea in forta si experienta. Optimismul promite sa va ajute sa va schimbati paradigma. Sfat: Transforma-ti durerea in forta si experienta.

Sfatul Zilei pentru Balanta

O vom repara, Balanta. Repeta: totul este explicat. Spune-ti asta iar si iar in loc sa te scufunzi in groapa frustrarii si autocompatimii. Incearca sa intelegi ce te asupreste si de ce – doar asa se poate gasi o solutie.

Daca rezultatul nu este in favoarea dvs., amintiti-va ca aveti intotdeauna ocazia sa va redirectionati energia! Universul iti aminteste ca nu trebuie sa explici nimanui alegerea ta. Sfat: Fii sincer cu tine insuti despre ceea ce te retine si de ce.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

De ce vrei sa faci parte din acest duo dinamic, Scorpioni? Ce va aduce bucurie in acest parteneriat? S-ar putea sa fii atras de aceasta persoana pentru ca iti manipuleaza sentimentele si temerile?

Gandeste-te la asta in timp ce bei ceaiul de dimineata. Aminteste-ti cine esti, recunoaste-ti valoarea si reafirma-ti granitele. Acest lucru va va oferi oportunitatea de a va recastiga puterea.Sfat: relatia ta iti poate distrage atentia de la ceea ce conteaza cel mai mult.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA