Sfatul Zilei din 18 octombrie 2022. Taur, autocritica nu te va ajuta. Rac, te asteapta intalniri fericite si oportunitati neasteptate

IN ARTICOL:

Aceasta zi este foarte reusita pentru casatorie si rezolvarea problemelor financiare. Reusite in aceasta zi vor fi incercarile de a creste capitalul, de a rezerva fonduri pentru o achizitie costisitoare in viitor sau o investitie profitabila.

Dar pe frontul muncii – probleme, este mai bine sa amanati solutia problemelor grave cu colegii pentru o alta zi. Si daca decideti sa va casatoriti astazi, atunci o astfel de alianta va fi lunga.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Ceea ce ar fi trebuit sa se intample, s-a dovedit in ciuda tuturor obstacolelor si dificultatilor. Intelegi ca Universul este de partea ta. Inceputul unei noi saptamani va ofera liniste sufleteasca. Sfat: iti vei gasi locul in aceasta lume, doar ai rabdare.

Sfatul Zilei pentru Taur

Autocritica nu te va ajuta. Cand te uiti in urma, ar trebui sa fii recunoscator pentru suisurile si coborasurile vietii.

Transformandu-ti ranile intr-o experienta valoroasa, poti realiza ceea ce ai crezut candva imposibil. Lasa-ti preconceptiile si fa acest pas mare. In curand vei privi in urma aceasta zi ca un punct de cotitura. Sfat: Nu rata aceasta ocazie.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Ne slavim la nesfarsit intalnirile noastre romantice. Se fac filme despre dragoste si se scriu cantece. Dar ce zici de prieteni?

Acordati atentie astazi relatiilor care va fac mai puternic. Poate ca tu insuti vei veni in salvarea cuiva astazi. Sfat: Ridica un toast prietenilor tai.

Sfatul Zilei pentru Rac

Unde te vezi in urmatorii cinci ani si ce faci astazi pentru a-ti atinge obiectivele? Inceputul saptamanii va aduce intalniri fericite si oportunitati neasteptate.

Permite-ti sa faci acest pas important spunand da necunoscutului si fara griji pentru lucrurile marunte. Sfat: va asteapta intalniri fericite si oportunitati neasteptate.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA