Sfatul Zilei din 2 octombrie 2022. Varsator, ai curajul sa transformi durerea in putere. Taur, invata sa economisesti

IN ARTICOL:

Acesta este un moment bun pentru a acorda atentie sanatatii, precum si educatiei si muncii mentale. Chiar in acest moment, te simti mai fragil si mai vulnerabil.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Nu ceri prea mult. Dar incapacitatea altora de a te intalni la jumatatea drumului are mai mult de-a face cu ei decat cu tine.

Nu te mai frustra daca vrei ceva anume. In schimb, inveti si ai incredere in proces. Sfat: trebuie sa inveti din contrast.

Sfatul Zilei pentru Taur

Vrei sa traiesti viata unui rege cu bugetul unui cersetor. Dar ritualurile tale zilnice nu aduc deloc bani in banca.

Uneori trebuie sa te uiti lung si serios la finantele tale si sa inveti sa fii practic. In acest moment, o anumita retinere va fi utila. Sfat: Invata sa economisesti.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Posibilitatile sunt nesfarsite. In loc sa te blochezi in calea ta, deschide-ti mintea. Asculta ce are de spus celalalt.

Cine stie? S-ar putea sa ajungi sa inveti ceva nou despre viata in acest proces. Sfat: Priveste situatia dintr-un unghi nou.

Sfatul Zilei pentru Rac

Astazi vi se cere sa va onorati si sa va treziti feminitatea. Angajati-va in ritualuri si practici care va fac sa va simtiti bine; care iti amintesc cat de frumoasa esti pe dinauntru si pe dinafara.

Memento: daca vrei sa te simti ca o zeita, atunci imbraca-te ca o zeita. Asa ca vei intra in contact si cu latura ta artistica in acest weekend. Sfat: Esti frumoasa pe dinauntru si pe dinafara.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA