Sfatul Zilei din 2 octombrie 2022. Varsator, ai curajul sa transformi durerea in putere. Taur, invata sa economisesti

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ceea ce se intampla nu functioneaza impotriva ta. Chiar si cele mai rele experiente te ajuta sa recunosti de ce esti capabil. Ar trebui sa te reajustezi.

Examinati-va principiile si comportamentul si faceti ajustarile necesare. Ceva iti spune ca esti pe calea spre a gasi fericirea si libertatea. Sfat: situatia functioneaza in favoarea ta.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Astazi vom vorbi despre minciunile pe care ni le spunem in privat. Toate modurile prin care ne negam nevoile si ne suprimam dorintele pentru ca ne simtim nedemni de ele. Fii atent la ceea ce iti spun ranile tale interioare. Fii atent la cum si unde esti chemat sa te muti in spatiul adevarului.

A invata sa ceri ca nevoile tale sa fie satisfacute nu este un proces rapid. E bine ca esti dispus sa faci efort. Sfat: Urmareste ce iti spune lumea ta interioara.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Luna a trezit in tine aceste emotii neplacute, astfel incat sa poti confrunta cu ceea ce ai evitat de mult timp. Ganditi-va la ea ca la o eliberare finala in timp ce renuntati in mod constient la ceva din trecut.

Sa stii ca bucuria te asteapta de cealalta parte a acestei cai. Mai mult decat atat, Universul iti ofera sprijinul prietenilor si al strainilor deopotriva. Sfat: Ai curajul sa transformi durerea in putere.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Te simti cel mai curajos si vesel. Dar chiar si superiorii trebuie sa-si murdareasca mainile din cand in cand. Revizuiti-va planul de actiune si predati-va agitatiei.

Undeva poti merge cu fluxul, dar nu intr-o relatie. Sfat: Nu lasa totul in mainile destinului.