HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 2 Septembrie 2023. Berbec, puterile divine te vor ajuta in aceasta zi. Leii se luptă cu regretele trecutului

IN ARTICOL:

ADVERTISING

Aceasta zi este potrivita atat pentru munca fizica, cat si pentru stresul mental. Dar ai grija: in aceasta zi poti fi inselat sau tentat la o achizitie scumpa.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Cineva le va schimba destinul berbecilor, o persoană nouă din anturaj le va marca definitiv viaţa … în bine. Rămâneţi cu inima deschisă posibilităţilor, mai ales pe plan amoros, căci începutul de toamnă vă va aduce numeroase beneficii. 

Te-ai saturat sa te simti prins intr-o viata pe care tu insuti ai creat-o. Oricat de simplu suna, respira. Recunoaste-ti ca ai de ales si deja ai facut-o.

Ai facut ceea ce ai crezut ca e mai bine la momentul respectiv si e suficient. Incet si constant, noi cai se vor deschide inaintea ta. Sfat: Puterile divine te vor ajuta in aceasta zi.

Sfatul Zilei pentru Taur

Poate nu trebuie sa faceti totul impreuna. Poate ca nu trebuie sa va iubiti unul altuia prietenii ca si cum ar fi ai vostri.

ADVERTISING

Pastrarea distantei si stabilirea unor limite sanatoase este cheia reechilibrarii acestei relatii. Comunicati-va nevoia de spatiu in mod clar si distinct. Sfat: Spune intotdeauna adevarul.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Tu esti Spirit, dansul vietii in lumea fizica. Amintiti-va de puterea voastra ca arbitru si co-creator al acestei realitati. In aceasta zi, trebuie sa intelegi ce a functionat in viata ta si ce nu.

Si faceti modificarile necesare. In aceasta zi, dorintele tale se pot implini cu adevarat. Principalul lucru este sa intrebati corect. Sfat: Lasa magia cuvintelor sa-ti faca dorinta sa devina realitate.

Sfatul Zilei pentru Rac

Stelele te incurajeaza sa-ti intorci privirea spre interior. Esti in varful emotiilor tale, iar forta ta interioara este debordanta. Nu o lasa sa se iroseasca.

ADVERTISING

Este posibil ca in aceasta zi sa puteti genera idei pentru optimizarea fluxurilor de lucru si poate chiar sa le implementati. Increderea se va dovedi a fi cheia succesului tau. Sfat: Impartaseste-ti puterea interioara cu cei din jurul tau.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING