Sfatul Zilei din 21 octombrie 2022. Pesti, invata sa faci distinctia intre intuitie si paranoia. Previziuni complete

Datorita impulsivitatii crescute, merita sa se ocupe de probleme care nu necesita o concentrare speciala a atentiei si probleme care necesita timp.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI. 

Sfatul Zilei pentru Berbec

Nu trebuie sa fie doar unul. Poate ca exista o cale intre doua incendii. Poate ca exista o modalitate de a gasi o solutie care sa tina cont de ambele puncte de vedere. Nu te forta sa crezi lucruri care nu sunt adevarate.

Lasati loc pentru altii sa impartaseasca versiunea lor despre poveste. In plus, lucrul intr-o singura echipa va ajuta la gasirea mai multor solutii. Sfat: Incepeti o conversatie semnificativa.

Sfatul Zilei pentru Taur

Ce vrei de la aceasta relatie? Cum va vedeti viitorul comun? Astazi ti se cere sa iei volanul vietii tale si sa faci un pas catre viitorul pe care ti-l doresti.

Amintiti-va, atunci cand spuneti da la ceea ce se potriveste visului dvs., va trebui sa spuneti nu la ceea ce nu este in regula. Sfat: alegeti cu intelepciune ce acceptati si ce nu.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Elibereaza tensiunea dintre ceea ce iti doresti si ceea ce doreste lumea pentru tine. Exista un plan divin. Si astazi vi se cere sa aveti incredere in el.

Cu cat renunti mai mult la falsul tau sentiment de control, cu atat va fi mai usor pentru univers sa schimbe anumite circumstante pentru tine. Sfat: ti se cere sa ai incredere in ceea ce se intampla.

Sfatul Zilei pentru Rac

Nu este nevoie sa te grabesti pana la linia de sosire. De asemenea, nu ar trebui sa te agati de „ce” si „de ce” din viata ta.

Lasa lucrurile sa se intample la momentul potrivit. La randul tau, continua sa lucrezi si sa faci ceea ce esti cel mai pasionat. Si totul se va dovedi in favoarea ta. Sfat: continua sa lucrezi.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA