Sfatul Zilei din 23 iunie 2022. Rac, fii bun cu tine insuti. Capricorn, nu va fie teama sa oferiti libertate celor dragi

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Persoana iubita te va surprinde astazi. Pregatiti-va sa raspundeti la fel, Sagetatori. Nu te inchide de lume si de cei dragi. Astrele spun ca ziua iti va aduce noroc si in cariera, daca esti gata sa crezi in tine.

Suna-ti parintii sau rudele apropiate, o conversatie inima la inima va aduce beneficii atat pentru ei, cat si pentru tine. Sfat: Crede in tine, dar sa nu-ti fie teama sa obtii sprijinul celor dragi.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Pot coexista iubirea si libertatea? Ne putem ingriji cu adevarat de o alta persoana fara a incerca sa o posedam intr-un fel? Fii atent la nevoia ta de a manipula sau controla subtil comportamentul altor persoane.

A permite oamenilor sa vina asa cum sunt este un cadou care va economisi spatiu pentru ca relatia ta sa infloreasca in multe domenii. Sfat: Nu va fie teama sa oferiti libertate celor dragi.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Luna plina din trecut in Sagetator te face sa te simti foarte sensibil, Varsator. Iti devine dificil sa deosebesti realitatea de fictiune. Nu este o idee buna sa iei decizii atunci cand esti complet cufundat in sentimentele tale.

Asa ca faceti o pauza. Intelege de unde vin temerile tale. Auto-reflectia este esentiala pentru bunastarea ta emotionala si mentala. Sfat: Nu lua decizii mari astazi.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Tine minte, Pesti: nu vei sti niciodata totul despre o alta persoana, indiferent cat de mult ai incerca sa excelezi in asta. Nu vei avea niciodata acces deplin la gandurile care se invartesc in capul cuiva.

In loc sa tragi concluzii sau sa joci telepatic, pune intrebari directe. Sinceritatea radicala ti se cere in acest moment. Sfat: Cel mai bun mod de a intelege o alta persoana este conversatia fata in fata.