Sfatul Zilei din 23 octombrie 2022. Taur, sa nu te bazezi astazi pe alti oameni! Sagetatori, nu va lasati influentati de altii

Sfatul Zilei pentru Leu

Exista o suspiciune ca ai uitat de respectul de sine. Jucand rolul unui martir sau al unei victime, uiti de sentimentele tale. Asa ca fa-ti o favoare si schimba-ti abordarea.

Ramai ferm, Leu. Solicitati ca nevoile dvs. sa fie satisfacute. Deveniti un raufacator daca este necesar pentru a atinge obiectivul. Nimeni nu te va salva in afara de tine.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Cheile vechi nu vor deschide usi noi, Fecioara. Astazi, astrele va cer sa va asumati mai multa responsabilitate. Recunoasteti ca va puteti schimba radical viata. Este suficient doar sa lucrezi la obiceiuri si modele de gandire.

Unele dintre ele te tin intr-o bucla conditionata. A scapa de acestea va necesita timp si efort considerabil. Cu toate acestea, rezultatul merita. Sfat: Schimbarea in viata incepe cu schimbarea in tine.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Balanta, orice sport poate duce la afectiuni si stres. Intr-o astfel de zi, este mai bine sa nu te epuizezi cu efort fizic si sa lasi corpul sa se relaxeze. De asemenea, nu se recomanda supraincarcarea stomacului.

Dati preferinta alimentelor cu continut scazut de calorii. Pe frontul romantic, astrele te indeamna sa-ti faci o favoare si sa nu-ti cobori asteptarile de data aceasta. Sfat: nu-ti epuiza corpul.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Unde te vezi peste cativa ani, Scorpion? Pasii pe care ii faci acum te ajuta sa te apropii de obiectivul tau? Tineti cont de rezultatul dorit pe masura ce avansati. De asemenea, fa-ti timp pentru a rezuma cunostintele acumulate in ultimii ani.

O etapa importanta din viata ta s-a incheiat recent si are nevoie de reflectie. Daca te gandesti sa te muti, fa pasi activi. Studiaza totul si pune in ordine documentele. Sfat: luati masuri proactive.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA