HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 23 septembrie 2022. Gemeni, aceasta zi va aduce rezultate grozave, aveti incredere in astre. Fecioara, asculta-ti inima!

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Vanturi calde si reci bat asupra ta. Si unii oameni apar langa tine cand le convine. Ar trebui sa te gandesti de ce esti la cheremul unor parteneri indisponibili din punct de vedere emotional.

Gandeste-te la ceea ce meriti cu adevarat, amintindu-ti puterea si potentialul. Sfat: meriti mult mai mult.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Simti un fel de discordie in relatie. Poate de la tine, poate de la partenerul tau. In loc sa-ti minimizezi sentimentele, vorbeste cu el deschis si sincer.

Daca temelia pusa in relatie este puternica, atunci poti face fata oricarei furtuni. Sfat: Recunoasteti ca doriti sa fiti iubit.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Intrebarile nu se vor rezolva de la sine. Va trebui sa iei lucrurile in propriile maini. Va trebui sa emiti un fel de ultimatum daca mementourile blande nu fac treaba.

Tine minte, daca nu ceri ceea ce ti se cuvine, nimeni nu ti-l va da. Sfat: va trebui sa dati un ultimatum pentru a obtine ceea ce aveti nevoie.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Nu exista succes instantaneu. A fost nevoie de ani si ani de munca grea pentru a ajunge acolo unde esti acum si probabil ca va mai dura cativa ani pentru a ajunge acolo unde iti imaginezi.

Este bine ca sunteti pe drumul cel bun si va indreptati constant spre obiectivul dorit. Sfat: Continuati sa mergeti inainte.