Sfatul Zilei din 24 octombrie 2022. Capricorn, transforma-ti durerea in putere. Taur, fii indraznet si nu-ti fie frica sa-ti asumi riscuri

Este timpul sa lasi trecutul in spate si sa-ti deschizi inima spre schimbare.

IN ARTICOL:

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Astazi, astrele va cer sa va revizuiti cu atentie lista de prieteni. Gasiti-i pe cei care va sustin cresterea si pe cei care o impiedica. De fapt, in adancul sufletului stii deja cine ramane cu tine doar atata timp cat totul este bine.

Este timpul sa renunti cu blandete la relatiile care nu-ti mai servesc binele. Prima regula de ingrijire de sine este sa inveti sa te pui mai presus de toti ceilalti. Sfat: Nu-ti mai pierde energia cu oameni care nu vor face acelasi lucru pentru tine.

Sfatul Zilei pentru Taur

Aceasta zi din viata ta va fi dedicata renuntarii la rezistenta si acceptarii fluxului. Este vorba despre a profita la maximum de oportunitatile pe care le ofera universul.

Este vorba de a avea incredere in impulsurile pe care le primesti de nicaieri si de a face un salt urias catre crestere. Amintiti-va ca frica si credinta coexista de obicei. Fa-ti curaj si surprinde-te. Sfat: Fii indraznet si nu-ti fie frica sa-ti asumi riscuri.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Cresterea nu este intotdeauna un proces liniar. Adesea este o spirala – ca si cum te-ai regasi in acelasi punct din nou si din nou. Cu toate acestea, de fiecare data cand priviti situatia dintr-un punct superior.

Gandeste-te la asta si observa ca ai devenit mult mai experimentat. Imagineaza-ti ca te asteapta ultimul test. Dorinta ta de a schimba vechiul script te va ajuta sa treci la urmatorul nivel. Sfat: este timpul sa taiem legaturile cu trecutul.

Sfatul Zilei pentru Rac

Esti intr-un punct de cotitura, Rac. Aveti de ales: lasati trecutul in trecut sau duceti-l inainte. Astrele recomanda sa alegeti libertatea si sa acordati prioritate dragostei.

Da, o astfel de alegere poate strica la inceput, dar in timp se va dovedi a fi singura corecta. In interior, esti gata sa schimbi paradigma. Deschide portalul iertarii si elibereaza resentimentele – in primul rand pentru tine. Sfat: Lasa trecutul in spate.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA