Sfatul Zilei din 24 octombrie 2022. Capricorn, transforma-ti durerea in putere. Taur, fii indraznet si nu-ti fie frica sa-ti asumi riscuri

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Iti amintesti cand nu puteai face tot ce poti acum? Iti amintesti cand nu aveai resursele pe care le ai in prezent? Luati un moment pentru a aprecia cat de departe ati ajuns, Sagetatori.

Amintiti-va toate metodele care v-au ajutat sa va atingeti obiectivele. Din cand in cand este important sa te uiti la tine si la drumul tau prin ochii mandriei. Un alt moment de descoperire te asteapta in curand. Luati-va putin timp liber cat mai este timp. Sfat: acordati-va un moment pentru a aprecia cat de departe ati ajuns.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Nu a mers, bine, Capricorni! Doar ca asteptarile tale nu au fost indeplinite. Poti, desigur, sa cobori in spirala autocompatimirii. Dar este mai bine sa te ridici si sa incerci din nou. Nu mai jucati rolul victimei.

Ai terminat sa dai vina pe circumstante pentru ca lucrurile nu merg conform planului. Transforma durerea in experienta si tristetea in optimism. Ele te vor ajuta sa realizezi chiar si cel mai indraznet vis. Sfat: Transforma-ti durerea in putere.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Daca tu esti cel care iti sta in cale, Varsator? Ce se intampla daca tu insuti iti sabotezi succesul? Fa un pas inapoi si analizeaza bine toate circumstantele.

Acest lucru va va ajuta sa intelegeti unde si ce ajustari trebuie sa faceti. Renunta la falsul sentiment de control si crede in tine. Astepti de multa vreme schimbarea.  Sfat: inceteaza sa te opresti din a-ti indeplini visele.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Toti cei cu care venim in contact stiu ceva ce noi nu stim. Acordati o atentie deosebita relatiilor pe care le atragi in viata ta. Acest lucru va va ajuta sa vedeti cauza reala a tot ceea ce se intampla.

Pentru unii dintre voi, acesta poate fi un moment pentru a va conecta cu un profesor spiritual, mentor sau ghid. Tine-ti egoul departe de drum si fii receptiv la intelepciunea care vine. Sfat: acordati atentie cuvintelor celorlalti, este posibil sa auziti ceva de valoare.