Sfatul Zilei din 24 septembrie 2022. Taur, pregateste-te pentru o mare schimbare. Capricorn, esti blocat intr-o roata, incearca sa scapi

Sfatul Zilei pentru Leu

Ganditi-va la ce puteti obtine jucand all-in sau la mize mici? Stelele iti amintesc ca schimbarea pe care ai cautat-o ​​este in mainile tale.

Amintiti-va de toate caile pe care le-ati parcurs de cand ati inceput sa luati propriile decizii. Sfat: Nu-ti mai submina propriul potential.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Mercur retrograd iti ofera tot felul de sentimente nostalgice. Tanjesti sa fii in compania celor pe care ii iubesti. Iti doresti sa te intorci in timp si sa repari ceva. Gaseste o modalitate de a intra in legatura cu cei cu care se pare ca ai pierdut legatura.

Dar inainte de a apela primul, cantareste totusi rational toate argumentele pro si contra. La urma urmei, a existat un motiv pentru care te-ai despartit. Sfat: Luati legatura cu cei pe care ii iubiti.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Vezi semne peste tot, experimentezi déja vu si vezi cum visele tale se concretizeaza. In aceasta zi, ai fost incredibil de aproape de chestiuni subtile. Daca nu crezi in superstitie si misticism, vei observa totusi cat de surprinzator de des apar coincidentele in aceasta zi.

Acum este momentul sa incerci sa profiti de moment si sa-ti doresti ceva de la Univers. De unde stii, poate va raspunde imediat? Sfat: nu-ti fie frica de dorintele tale.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Acum nu este momentul sa va faceti griji pentru ceea ce nu functioneaza sau sa va faceti griji pentru lucrurile marunte. Este timpul sa va priviti circumstantele dintr-o perspectiva mai inalta si sa va redirectionati atentia catre lucruri mai mari.

Poate ca astazi vei intalni o persoana care va deveni partenerul sau colegul tau. Sfat: Cineva are are nevoie de atentia ta, uita-te in jur.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA