Sfatul Zilei din 24 septembrie 2022. Taur, pregateste-te pentru o mare schimbare. Capricorn, esti blocat intr-o roata, incearca sa scapi

IN ARTICOL:

Zi ideala pentru calatorii, negocieri si dialog inima la inima. Dar nu trebuie sa iei totul prea personal: emotionalitatea excesiva poate distruge chiar si cea mai puternica conexiune.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Priveste fluxul si refluxul gandurilor tale. Un intreg ocean de sentimente se revarsa in tine: dragoste, bucurie, fericire, pasiune si creativitate.

Dar primul lucru pe care il observi este frica si nesiguranta. Prin ce treci acum este temporar. Sfat: Emotiile te coplesesc pe moment, ai rabdare si vei trece peste orice.

Sfatul Zilei pentru Taur

Esti in viitorul pe care l-ai dorit nu cu mult timp in urma. Mai mult, unii dintre voi s-ar putea sa va pregatiti pentru o promovare sau o mutare majora.

Esti gata pentru asta? Sfat: Pregateste-te pentru o mare schimbare.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Toate deciziile sunt numai ale tale. Cufunda-te in spatiul tacerii in timp ce pornesti in aceasta calatorie metaforica in interiorul tau.

Veti gasi comori ascunse in acest proces. Acesta este momentul sa acordati prioritate ingrijirii de sine. Sfat: Fa-ti timp pentru tine.

Sfatul Zilei pentru Rac

Astrele prevestesc o drama. Dar inainte de a da vina pe ceilalti pentru ceea ce se intampla, priviti-va cu atentie in oglinda.

Cel mai probabil, esti atat de fixat sa castigi argumentul incat nu poti asculta interlocutorul. Sfat: Treci dincolo de propriul tau egoism.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA