Sfatul Zilei din 24 septembrie 2022. Taur, pregateste-te pentru o mare schimbare. Capricorn, esti blocat intr-o roata, incearca sa scapi

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ai generat idei grozave si ai fost foarte ocupat. Astazi, cu darul tau de persuasiune, esti capabil de lucruri si mai mari. Nu te mai juca cu lucruri marunte.

Ar trebui sa ai incredere in impulsul care te cheama la schimbare. Sfat: Poti semana semintele schimbarii in societate.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Te simti blocat intr-o bucla nesfarsita si incepi sa-ti pierzi concentrarea. Temerile tale sunt corecte si justificate. Dar fricile tale te impiedica sa mergi inainte.

S-ar putea sa trebuiasca sa dati inapoi sau chiar sa va intoarceti la inceput pentru a iesi din cercul vicios. Sfat: esti blocat intr-o roata, incearca sa scapi.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Ai prea mult grija de inima ta. Te-ai convins ca nu esti destinat sa experimentezi adevarata magie a iubirii.

Fa-ti o favoare si renunta la acele convingeri negative care te impiedica sa obtii ceea ce iti doresti cel mai mult. Sfat: usa catre iubire si intimitate se deschide pentru tine.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Energia ta curge acolo unde se duce atentia ta. Fiti constienti de modul in care dorintele si aspiratiile voastre va modeleaza inconstient realitatea.

Fiti constienti de modul in care repeti povestea esecului din nou si din nou. Te bazezi prea mult pe mecanisme familiare. Si astazi obiceiurile tale iti pot lovi portofelul. Sfat: Fii atent cu finantele tale.