Sfatul Zilei din 25 octombrie 2022. Taur, a venit cea mai frumoasa perioada a ta! Berbec, gaseste puterea de a trai cu inima deschisa

Sfatul Zilei pentru Sagetator

La inceputul saptamanii, vei deschide portalul puterii personale, vei simti puterea propriului tau potential. Este timpul sa-ti amintesti cine esti si de ce ai venit aici. Este timpul sa stabilim limite , sa vorbim cu incredere, sa ceri ceea ce se cuvine.

Dar nu tot ceea ce lucrezi va da imediat roade si este in regula. Ai grija de sentimentele tale si acumuleaza putere. Munca ta de iubire necesita rabdare. Sfat: este timpul sa pui bazele vietii tale.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

De fiecare data cand incepem sa turnam energie in ceva nou, neobisnuit, ne asteptam la rezultate imediate. Vrem ca gradina acestei lucrari sa infloreasca literalmente a doua zi. Vrem sa putem impartasi creatiile noastre lumii.

Nu te grabi. Construirea unei fundatii este un proces lung, iar daca o accelerezi, crapaturile vor aparea la fel de repede. Aceasta munca necesita dragoste, grija, tandrete si rabdare. Asadar, luati-o pas cu pas, stiind interiorul ca va indreptati constant spre obiectiv. Sfat: Fa ceea ce iti place.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Fa-ti o favoare: nu bifa fiecare caseta de pe lista ta de responsabilitati fata de tine si fata de lume. Incalca cateva reguli. Faceti cateva greseli. Si cel mai important, scapati de povara asteptarilor altora. Ai venit in regatul pamantesc dintr-un motiv, Varsator.

Ati ajuns sa va dovediti ca sunteti real – frumos, puternic, curajos, intelept, de incredere. Acest capitol al vietii tale este despre a-ti gasi propria voce, a invata sa-ti traiesti propriul adevar. Urmati aceasta cale chiar daca trebuie sa dezamagiti cativa oameni. Sfat: fa-ti o favoare si nu te gandi la ce vor spune altii despre tine.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Predarea nu este infrangere. Si cu siguranta nu este pentru cei slabi. Uneori este un act de adevarat curaj si curaj. Este dorinta de a sari in necunoscut zi de zi, stiind ca nu exista un card de garantie in viata.

Este o modalitate de a face tot posibilul, de a fi generos si altruist, de a-ti conduce inima. Aceasta este o credinta de neclintit in adevarul pe care puterile superioare il vor proteja, indiferent de ce! Te vei descurca, nu te teme de nimic, nu-ti fie rusine de deciziile tale. Sfat: Unele lupte pe care nu le poti castiga.