Sfatul Zilei din 26 august 2022. Balanta, nu-ti pierde individualitatea. Sagetator, scoateti masca, nu ii puteti insela constant pe cei dragi

Un moment minunat pentru meditatie si reflectie lunga. Astazi, gandurile tale vor evidentia greselile si te vor ajuta sa le rezolvi.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Ce sentiment provoaca tremur, emotie placuta si tremur evaziv in intregul corp? Fara indoiala, este dragoste. Berbecul este cel care are destule acum, pentru ca cineva din mediul inconjurator nu s-a „innebunit” fragil in farmecul si atractivitatea ta universala.

Trateaza-ti prietenii cu intelegere, deoarece respingerea poate rani grav o inima indragostita. Da, si tu insuti nu vei interfera cu o intalnire. Sfat: deschide-ti inima, cineva respira in mod evident in directia ta.

Sfatul Zilei pentru Taur

Te asumi prea mult. Desigur, este frumos daca rudele si prietenii sunt fericiti, dar acesta nu este un motiv pentru a indeplini vreun capriciu. Esti gata sa-ti zadarnicesti toate planurile, grabindu-te in ajutorul urmatoarei „victime”.

Ideea este sentimentul tau constant de vinovatie, pe care incerci sa-l umpli prin „curatarea” karmei. Din pacate, faptele bune nu vor fi intotdeauna rasplatite. Sfat: Gandeste-te la tine si invata cum sa spui cuvantul „nu”.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Afacerea fara sfarsit i-a plictisit serios pe Gemeni. Este timpul sa va improspatati si sa uitati de probleme pentru o vreme. Faceti din aceasta zi cea mai distractiva zi posibil.

De exemplu, mergeti la film, intalniti-va cu prietenii sau mergeti la o petrecere incendiara. Da libertate rebelului interior, altfel va izbucni in cel mai inoportun moment. Sfat: este timpul sa va intindeti aripile si sa experimentati libertatea de responsabilitate.

Sfatul Zilei pentru Rac

Daca viata actuala a lui Racului este prezentata ca o carte, atunci ar fi un caiet mare cu pagini goale. Te-ai saturat si tu de acest gol? Trebuie sa fii autorul vietii tale si sa nu astepti ca altcineva sa scrie povestea pentru tine. Reuneste-te si umple realitatea cu evenimente.

Pentru inceput, extinde-ti cercul social, pentru ca sunt necesare personaje interesante pentru un basm fascinant. Sfat: Nu mai justifica singuratatea cu fapte, este timpul sa te conectezi cu oamenii.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA