Sfatul Zilei din 26 octombrie 2022. Gemeni, ai puterea de a indura greutati. Scorpion, incercati sa nu va suprasolicitati astazi

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Nu asteptati ca Universul sa intervina, Sagetatori. Faceti singur treaba murdara. Spune cuiva adevarul. Fa-i pe cei apropiati sa-si asume responsabilitatea pentru actiunile lor.

Daca te trezesti in mijlocul unei furtuni, accepta situatia cu cat mai mult calm posibil. Detasarea te va ajuta sa treci la un nou nivel de constientizare si sa aduci ordine in haos.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Ascultati-va vocea interioara astazi, Capricorni. Poate motivul nemultumirii tale este ca faci prea putine lucruri care iti fac placere. Asa ca fa-ti o favoare si lasa lucrurile deoparte si dedica timp hobby-ului tau preferat.

Pune bucuria mai presus de orice altceva. Este adesea suficient sa faci doar un pas in directia corecta pentru ca totul sa straluceasca in culori noi. Sfat: Gasirea unui echilibru intre munca si joaca este importanta pentru tine astazi.

Sfatul Zilei pentru Varsator

A existat un anumit grad de detasare in relatia ta, dar acum esti gata sa dai din ce in ce mai multa energie. Recunoasteti ca exista mai mult in acest lucru si doriti sa il aprofundati.

Fa-ti o favoare si spune doar cum te simti si ce vrei. Tine minte: persoana care este destinata sa fie langa tine nu iti va lua cu usurinta cuvintele. Sfat: este timpul sa-ti duci relatia la urmatorul nivel.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Vindecarea traumei nu este un proces liniar, Pesti! Uneori, lucrurile care ti s-au parut plecate in trecutul indepartat revin brusc, furisandu-te pe tine din spate. Amintiti-va ca exista intotdeauna un motiv pentru asta.

Universul nu incearca sa te pedepseasca. Ea vrea doar sa-ti arate ce trebuie sa schimbi in tine. La urma urmei, singurul mod in care poti incepe totul de la zero. Sfat: Sentimentele vechi te pot inunda brusc, intalneste-le cu demnitate.