Sfatul Zilei din 27 octombrie 2022. Berbec, perioada dificila pentru tine a trecut! Varsator, trebuie sa te bazezi pe fortele proprii

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Sperantele si visele tale nu sunt inalte, nu ceri prea mult de la Univers. Asa ca inceteaza sa te fortezi sa crezi altfel. Nu mai stinge lumina proprie sau apleca pentru a satisface nevoile altora. In schimb, indreapta-ti umerii si continua sa crezi in imposibil.

Dar fii atent, temperamentul excesiv poate perturba toate planurile. Creati un fundal uniform pentru toate actiunile si dialogurile, nu lasati sentimentele sa preia controlul. Sfat: controleaza-ti emotiile, pastreaza-ti controlul.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

E in regula sa pui intrebari. Este in regula sa le ceri oamenilor sa-si asume responsabilitatea pentru relatiile tale sau proiectele comune. Daca altii resping aceste aspiratii, te evita si isi ascund ochii, acesta este un semnal de alarma.

Nu-l ignora si refuza cu indrazneala sa comunici cu oameni nesiguri. Aveti posibilitatea de a alege sa va indepartati de acea conexiune si sa va acordati prioritate. Este timpul sa te alegi pe tine in sfarsit. Sfat: prioritizeaza munca, viata personala si prieteniile.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Sa nu crezi ca toate problemele tale vor fi rezolvate prin magie. Nu te baza pe binefacatori, iubiti, sefi, rude. Chiar daca vor sa ajute, nu isi vor pune in pericol propriile interese. Dar principalul lucru nu este nici macar asta! Principalul lucru este ca aveti deja tot ce aveti nevoie pentru a va atinge obiectivul!

Crede doar in potentialul tau, nu te lasa sa te indoiesti de propria ta putere. Esti in situatia de a decide cum va fi viata si apoi de a-ti indeplini planul pana la cel mai mic detaliu. Treci in faza activa, actioneaza. Sfat: esti singurul creator al realitatii tale, nu astepta ajutor.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Universul lucreaza pentru tine, are grija de tine, cauta modalitati de a aduce bucurie vietii tale. Tot ce trebuie sa faci este sa arati putin mai multa incredere in fortele misterioase si sa accepti ca dorintele tale se vor implini cu siguranta.

Stelele au grija de tine – iar tu trebuie sa ai grija de cei care sunt in apropiere si au nevoie de ajutor. Incercati sa acordati atentie relatiei: nu va permiteti cuvinte dure, nu cere imposibilul, simpatizati, linistiti, doar ajutati in lucruri marunte. Sfat: ai grija de cei dragi in fapte si cuvinte.