Sfatul Zilei din 29 octombrie 2022. Rac, accepta ca exista lucruri pe care nu le poti schimba. Pesti, este timpul sa vedem miracolele derulandu-se

Sfatul Zilei pentru Leu

„La urma urmei, iubitorii nu se intalnesc undeva. Sunt unul in celalalt tot timpul”. Un citat Rumi care descrie perfect ce simti despre uniunea sacra pe care ai gasit-o in viata ta. Acesta este momentul sa va adanciti conexiunea; este timpul sa dizolvati barierele si sa va permiteti sa vii asa cum esti.

Permitandu-ti sa primesti toata dragostea pe care ai pus-o in univers, iti vei ridica spiritul intr-o masura mai mare decat iti poti imagina, minunat. Leilor singuri li se aminteste ca un anumit contract sufletesc este mai mult decat se vede. Da-ti permisiunea de a-ti deschide inima. Permiteti-va sa explorati aceasta conexiune in lung si larg, fara a fi legat de un rezultat anume. Sfat: Dizolva barierele si simti-te atras.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Pasirea in necunoscut poate fi descurajanta din toate punctele de vedere. Sunt atat de multe pe care nu le stii despre ce ai in fata. Mai ai atat de multe de inteles. Lucrul bun este ca nu trebuie sa fii perfect.

Trebuie doar sa fii tu insuti. Asadar, acordati-va permisiunea de a incalca unele dintre regulile pe care vi le-ati stabilit si de a face cateva greseli pe parcurs. Sa stii ca tot ceea ce cauti se afla de cealalta parte a fricii. Sfat: permiteti-va sa faceti cateva greseli.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Intrand oficial intr-un sezon astrologic provocator, s-ar putea sa va simtiti inspirati sa jucati rolul de maestru al vietii. Asadar, obtineti sprijinul celor dragi si incepeti sa faceti lucruri cosmice.

Ceva iti spune ca iti vei aminti de aceasta perioada mult timp, Balanta. In cazul in care va intrebati, situatia pe frontul dragostei si al romantismului arata grozav! Marea energie a Scorpionului de care suntem inconjurati in acest moment te inspira sa-ti explorezi latura senzuala. Sfat: Viata este un joc, rasfatati-va in aventura.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Chiar vrei sa te prefaci ca relatia existenta nu inseamna nimic pentru tine? Universul va cere sa nu va descoperiti inima si sufletul daca nu sunteti pregatiti pentru asta. Ea doar iti reaminteste ca oamenii nu vor sti unde esti pana cand nu vei exprima sentimentele in cuvinte.

Amintiti-va ca, daca va faceti vulnerabil, va poate crea tot felul de temeri si este in regula. Nu vrei sa te uiti inapoi in acest moment cu regret in ochi. Sfat: Exprimati-va sentimentele in cuvinte.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA