HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 29 octombrie 2022. Rac, accepta ca exista lucruri pe care nu le poti schimba. Pesti, este timpul sa vedem miracolele derulandu-se

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ceea ce vrei nu ar trebui sa aiba sens pe hartie. Trebuie doar sa aiba sens pentru tine. Ofera-ti permisiunea de a depasi limitarile mintii logice si de a explora lungimea si latimea laturii tale intuitive. In acelasi timp, fii atent la semne si la ceea ce iti spun.

Apropo, nu numai numarul ingerilor vorbeste tare si clar in aceasta saptamana. Animalele spirituale se manifesta probabil atat in ​​fizic, cat si in metafizic. Acordati un moment pentru a descoperi mesajele pe care vi le aduc din taramurile secrete. Sfat: Asculta ce are de spus partea ta intuitiva.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Esti acolo unde trebuie sa fii, Capricorn! Ai incredere ca progresezi in ritmul potrivit si colaborezi cu oamenii potriviti. Aveti incredere ca veti ajunge la destinatia dorita in timp util. Intre timp, este bine sa apreciezi lucrurile care te avantajeaza, cum ar fi un flux constant de venituri si sprijinul in timp util din partea colegilor.

Tine minte, cu cat afirmi mai mult bunatatea, cu atat lucrurile vor incepe sa fie mai bune pentru tine. PS: ia-ti un moment sa fii recunoscator pentru tot ce se intampla in fata ochilor tai. Sfat: esti acolo unde trebuie sa fii.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Totul se intampla aici si acum. Aici se desfasoara magia, Varsator. Rugaciunile pe care le folosesti de multa vreme incep sa capete o forma fizica. Visele pe care le aveai cand erai in mijlocul intunericului te ajuta sa-ti amintesti ca esti o fiinta de lumina. Asa ca spune din nou rugaciunea.

Ofera o rugaciune tandra si iubitoare fortelor misterioase care te-au ajutat sa te intorci pe picioare. In timp ce faci asta, recastiga-ti puterea de co-creator al realitatii tale, pentru ca schimbarea incepe cu tine. Sfat: totul se potriveste bine, nu va faceti griji.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Vrajile au fost aruncate. Intentiile sunt definite. Totodata, s-au facut demersurile necesare pentru a pune lucrurile in miscare. Este timpul sa stai pe loc, sa te relaxezi si sa urmaresti lucrurile care se desfasoara in favoarea ta.

Daca ai putea vedea magia care te inconjoara chiar acum, Pesti! Un cuvant catre intelepti: acordati-va un moment pentru a aprecia atat marele, cat si banalul. Acordati un moment pentru a aprecia sprijinul pe care il aveti in acest moment. Esti atat de iubit si protejat. Sfat: este timpul sa vedem miracolele derulandu-se.