Sfatul Zilei din 3 octombrie 2022. Rac, gasiti o modalitate de a lucra in echipa. Scorpion, comunicati-va nevoile si dorintele celor dragi

Sfatul Zilei pentru Leu

Fiti atenti la ceea ce va spun semnele. Fii atent unde te duce drumul. Universul lucreaza pentru tine astazi, principalul lucru este sa-ti formulezi corect dorinta. Sfat: Semnele nu mint.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Luna Noua in Balanta iti aminteste ca esti pe calea cea buna. Cu toate acestea, suntem inca in plin sezon retrograd. Deci nu intotdeauna toate dorintele tale vor fi indeplinite.

Aduceti flexibilitate si fluiditate interactiunilor dvs. cu ceilalti. Cand permiteti lucrurilor sa-si urmeze ritmul natural, miracolele vor deveni o intamplare zilnica. Sfat: Invata sa fii mai flexibil cu alti oameni.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Luna Noua din zodia ta aduce cu ea ocazia de a o lua de la capat, oportunitatea de a rescrie scenariul vietii tale. Dar inainte de a sari intr-o noua linie temporala, gaseste o modalitate de a privi inapoi in trecut pentru a face fata a ceea ce ramane nerezolvat.

Exista intrebari la care sa se raspunda mai bine. Sfat: Practica iertarea si elibereaza trecutul.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Astrele te cheama sa te apuci de treaba. In primul rand, deasupra ta. Continua sa fii consecvent in intentiile tale, dar fii sincer cu ceilalti, altfel s-ar putea sa fii pur si simplu inteles gresit.

Fiind tu insuti, vei continua sa mergi inainte. Sfat: Comunicati-va nevoile si dorintele celor dragi.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA