Sfatul Zilei din 3 octombrie 2022. Rac, gasiti o modalitate de a lucra in echipa. Scorpion, comunicati-va nevoile si dorintele celor dragi

Ziua este potrivita pentru noi cunostinte si comunicare cu vechii prieteni. Astazi este important sa faci alegerea corecta: ce vrei sa vezi in destinul tau si ce nu.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Ai prefera sa iei un zbor de lux, sa te scufunzi intr-o bula cu o persoana draga si sa uiti de restul.

Dar singura problema cu evadarea este ca duce la probleme in lumea reala. Nu uitati sa vorbiti despre prezent. Sfat: Uneori trebuie doar sa vorbiti despre lucruri reale.

Sfatul Zilei pentru Taur

Luna Noua te face sa te simti cel mai stralucitor. In prezent, este important sa ne amintim ca sentimentele nu pot fi considerate adevarul suprem. Nu trebuie sa aveti incredere in gandurile care va trec prin cap, sa raspundeti la fiecare impuls sau sa apasati butonul de trimitere de indata ce ati introdus un mesaj urat.

In schimb, ar trebui sa faceti un pas inapoi, sa va urmariti cum mintea fluctueaza si sa lasati raspunsurile sa se descopere. Sentimentele nu sunt fapte.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Daca esti interesat, esti pe drumul cel bun si foarte aproape de a-ti realiza visul.

Fortele lucreaza cu si prin voi pentru a va ajuta sa realizati ceea ce credeati candva ca este imposibil. Metodele tale de control nu iti vor sprijini in niciun caz cresterea. Sfat: Schimbati duritatea cu intelepciunea.

Sfatul Zilei pentru Rac

Vrei ca lucrurile sa se intample asa cum vrei tu si nu te multumesti cu nimic altceva. Dar rigiditatea ta poate sta in calea unui obiectiv mai mare?

Stelele iti amintesc ca exista o alta cale de iesire. Esti foarte aproape de a-ti atinge scopul. Prin urmare, concentrati-va pe relatiile cu alte persoane si nu jucati impotriva lor. Sfat: Gasiti o modalitate de a lucra in echipa.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA