Sfatul Zilei din 3 octombrie 2022. Rac, gasiti o modalitate de a lucra in echipa. Scorpion, comunicati-va nevoile si dorintele celor dragi

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Posibilitatile de co-creare sunt nesfarsite. Luna Noua in Balanta aduce cu ea o reamintire ca identitatea ta nu este despre fricile si necazurile tale. Bagajul tau este mult mai mult decat durerea din trecut si greselile pe care le-ai facut.

Astazi este o zi buna pentru a merge mai departe, renuntand la experientele opresive. Sfat: Dati drumul gandurilor care va tin treaz noaptea.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Dragostea si frica coexista. Intotdeauna va exista o voce interioara care iti va spune ca-ti asumi riscuri este bine, iar alta care iti va spune ca nu vei gasi niciodata ceea ce cauti.

Este de sperat ca il vei asculta pe primul. Este foarte usor sa crezi in imposibil si sa-ti urmezi inima. Curajul tau va fi rasplatit de mai multe ori. Sfat: Asculta sfatul inimii tale.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Universul vrea sa vorbesti mai tare. Esti suficient de frumoasa incat sa te ajute sa faci viata pe care ai imaginat-o cu mult timp in urma sa devina realitate.

Tot ceea ce iti poate sta in cale este un mic vierme de indoiala care iti spune ca esti nedemn de ceva. Sfat: sentimentele conflictuale te vor impiedica sa mergi inainte.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Frica si credinta se lupta in sufletul tau. In loc sa alegi, recunoaste-le ca doua fete ale aceleiasi monede. Va trebui sa mergi prin coridoarele intunecate ale sufletului tau si, poate, sa infrunti cel mai rau cosmar al tau in realitate.

Tine minte ca nicio problema nu ar trebui sa te faca sa devii de la obiectivele tale.  Sfat: va trebui sa mergi prin coridoarele intunecate ale psihicului tau.