HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 30 Iunie 2023. Pentru Berbeci, astrele le vor oferi multă energie pentru a-și atinge obiectivele. Vărsătorii sunt într-o melancolie difuză în această zi

IN ARTICOL:

Daca munca te acapareaza si nu iti dai seama de cum trece timpul, nu uita de tine si de sanatatea ta.

Te rugam sa ne dai un LIKE la pagina noastra de facebook „Horoscop Special” si sa distribui, postarile care ti-au placut.

Sfatul Zilei pentru Berbec

O situatie din trecut este ferm blocata in capul tau. Este foarte important sa intelegeti ca aceasta problema nu poate fi rezolvata deruland-o constant.

Cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment este sa te ierti pe tine sau pe alt faptuitor al momentului obsedant din trecut si sa renunti la subiectul dureros. Raspunsurile corecte vor veni in timp.

Sfatul Zilei pentru Taur

Taur, incerci sa-i prinzi pe toti cei din jurul tau cu un fel de centura de siguranta inainte de a o pune pe a ta. Iti compromiti propriile nevoi pentru placerea altora.

Dezavantajul acestei situatii este ca nu ii poti face pe ceilalti fericiti pana nu lucrezi pe tine insuti. Acordati atentie sanatatii dumneavoastra: psihica si fizica.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Ti se pare ca intreaga lume s-a intors impotriva ta, dar ea a fost mereu in echipa ta. Gandeste-te din nou si, in sfarsit, intra in cooperare creativa cu Universul.

Asigurati-va ca acordati atentie semnelor si interpretati-le corect. Incepeti sa cooperati cu lumea din jurul vostru.

Sfatul Zilei pentru Rac

Ai terminat de alergat in cerc. Si asta este bine, pentru ca este timpul sa nu mai lucram la vechile traume si sa ne deschidem catre noi oportunitati.

Petreceti mai mult timp cu partenerul dvs., pentru ca puteti crea o lume intreaga impreuna. Sfat: scufunda-te din ce in ce mai adanc in oceanul intimitatii.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA