Sfatul Zilei din 30 septembrie 2022. Leu, ceva nu functioneaza pentru tine si stii deja ce este de mult timp. Fecioara, scapa de sentimentele false

Sfatul Zilei pentru Leu

Ceva nu functioneaza pentru tine si stii deja ce este de mult timp. In loc sa te inchizi in tine, lasa loc pentru o conversatie deschisa si sincera. Spune-le celor dragi in ce etapa a vietii tale ai inghetat si ce ai vrea sa schimbi.

Daca familia si prietenii tai te iubesc si te respecta cu adevarat, vor gasi o modalitate de a te gazdui. Sfat: Lasati loc pentru o conversatie deschisa si sincera.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Te-ai criticat la nesfarsit. Iti compari viata cu succesele si visele altora. Iti pare rau pentru tine, desi nu faci nimic si ceea ce nu este suficient pentru tine.

Luati acest lucru ca pe un memento pentru a renunta la falsul sentiment al competitiei si a lucra pentru a depasi versiunile anterioare ale dvs. Sfat: scapa de sentimentele false.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Este cu adevarat posibil sa fii de acord cu un rau mic, dar evident cunoscut, refuzand un miracol intamplator, dar complet imprevizibil? Gandeste-te la alegerea ta.

Avand in vedere ca ne aflam in plin sezon retrograd, dorinta de a reveni in trecut va fi puternica. La fel si tendinta de a repeta tipare pe care credeai ca le-ai rupt cu mult timp in urma. Nu mai mergeti inapoi pe cararile deja luate.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Nu vei sti niciodata daca nu incerci. Astazi astrele te cheama sa iei initiativa. Evaluarea viselor si dorintelor tale este o actiune catre care ti-ai dorit de mult sa-ti indrepti energia, dar ai gasit motive sa amani acest proces pentru o alta zi.

A sti sa prioritizezi ceea ce conteaza te va ajuta sa-ti reevaluezi cursul vietii in zilele urmatoare. Sfat: gasiti un echilibru.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA