Sfatul Zilei din 31 octombrie 2022. Luna in Scorpion favorizeaza luarea deciziilor responsabile. Rac, Luna va da putere sa gasiti adevaruri!

Sfatul Zilei pentru Leu

Anxietatea ta nu te va duce decat din ce in ce mai mult in adapostul iepurelui. Deci pauza. Fa un pas inapoi si scapa de blocaj in felul tau unic prin respiratie, jurnal, meditatie si miscare. Acest lucru va va ajuta sa creati spatiu pentru ca Spiritul sa se manifeste in moduri neasteptate.

Celor care sunt deja pe drum li se reaminteste ca dificultatile fac si ele parte din calatorie. Concentreaza-te pe modul in care poti transforma circumstantele in avantajul tau. Concentrati-va asupra modului in care puteti obtine leacul pentru otrava cu care ati fost serviti. Mantra „acceptati totul, respingeti nimic” este cea mai buna.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Legea sincronicitatii este la lucru. Asa ca fiti atenti la ceea ce va spun semnele. Observati ciclurile care se apropie de sfarsit si capitolele din viata voastra care au nevoie de un epilog. Ai incredere ca transformandu-ti cunostintele in intelepciune, poti deveni cea mai intruchipata versiune a ta.  Sfat: este timpul sa scriem un epilog.

Sfatul Zilei pentru Balanta

In timp ce sezonul Balantei este minunat in multe privinte, a adus cu el multe rasturnari de situatie. Intorsaturile care te-au facut sa incetinesti, sa privesti inauntru si sa faci niste lucrari in umbra. Mersul prin adancimile intunecate ale psihicului tau este rareori usor.

Dar ai trecut prin toate cu har. Astazi, in timp ce va pregatiti pentru viitoarea Luna Noua in Scorpion, fa-ti timp pentru a te ruga pentru recunostinta pentru tot ce a fost si tot ce urmeaza sa vina. Ceva ne spune ca vei avea mai multe motive sa sarbatoresti! Sfat: Ia-ti un moment pentru a-ti exprima recunostinta pentru tot.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Ai mai fost pe aceasta cale inainte, Scorpion. Ai facut loc in inima ta pentru cei care nu meritau dragostea ta. Ai avut incredere in oamenii care te-au dezamagit din nou si din nou. Astazi, stelele va amintesc de o schimbare de paradigma. Pentru a incepe sa-ti onorezi lumina interioara.

Sa priveasca zeitatea in oglinda si sa le aminteasca de frumusetea, gratia si intelepciunea lor inerente. Meriti mai mult decat o alta jumatate de dragoste. Meriti sa fii alaturi de cineva care se angajeaza sa-si construiasca o viata alaturi de tine si care promite sa-ti fie alaturi in cele mai salbatice furtuni ale tale. Sfat: Onoreaza zeitatea din tine.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA