Sfatul Zilei din 31 octombrie 2022. Luna in Scorpion favorizeaza luarea deciziilor responsabile. Rac, Luna va da putere sa gasiti adevaruri!

Luna in Scorpion favorizeaza luarea deciziilor responsabile. Doar nu uitati ca este important sa duceti proiectele pana la capat si acest lucru nu ar trebui sa contravina principiilor voastre. Incearca lucruri noi, iubeste, creeaza pentru bine!

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

In acest moment, astrele va atrag atentia asupra importantei experimentelor. Cum si de unde va inspirati pentru a va depasi limitele, atat pe plan personal, cat si profesional?

Cum si unde te simti inspirat sa iesi din zona ta de confort pana cand zona de confort este doar o iluzie? Cum si unde simti nevoia sa demonstrezi ca esti cea mai indrazneata si mai stralucitoare versiune a ta? Memento de la fortele misterioase: dezlantuiti si incalcati propriile reguli.

Sfatul Zilei pentru Taur

Desi sarbatorim la nesfarsit schimbarea, nu avem intotdeauna instrumentele potrivite pentru a face fata. Dar ceea ce trebuie eliminat trebuie eliminat, Taur. Aceasta este ceea ce ne cere transformarea.

Deci, taiati snururile acolo unde este necesar. Iesiti din situatiile care va dauneaza bunastarii mentale si emotionale. Amintiti-va, ceea ce faceti loc este mult mai maret decat ceea ce lasati in urma. Sfat: E timpul sa scapi de lucrurile care nu-ti mai servesc binele.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Inca o data, stelele va reamintesc ca este vorba despre calatorie, nu despre destinatie. Asadar, fii mandru de locul in care te afli atunci cand incepi sa te bucuri de procesul de invatare. Lucrul bun este ca mediul in care va aflati va sustine si cresterea.

Pentru unii dintre voi, acesta poate fi o perioada de ucenicie sau de petrecere a timpului cu un mentor in care aveti incredere. Fiti atenti la intelepciunea pe care oamenii o impartasesc cu voi in acest moment, deoarece va va ajuta sa mutati muntii. Sfat: Concentrati-va pe calatorie, nu pe destinatie.

Sfatul Zilei pentru Rac

Cu totii trecem prin perioade statice si perioade de actiune. Perioadele de odihna si perioadele de serviciu. Luna Intunecata aduce cu ea un memento sa faceti pauza si sa intrati in modul Yin.

Permiteti-va sa procesati tot ceea ce s-a intamplat in ultimele luni. Procesul de introspectie iti va cere sa te confrunti cu niste adevaruri incomode despre tine si asta e in regula. Esti gata sa schimbi convingerile negative care te-au impiedicat de la progres. Sfat: Luna va va da putere sa gasiti adevaruri.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA