Sfatul Zilei din 31 octombrie 2022. Luna in Scorpion favorizeaza luarea deciziilor responsabile. Rac, Luna va da putere sa gasiti adevaruri!

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ce cauti? Ce vrei de la aceasta legatura? Implicarea fizica este buna atata timp cat esti capabil sa exersezi detasarea si sa prioritizezi relatia ta cu tine insuti. Dar daca ai o inclinatie pentru incurcarea emotionala, stabileste-ti limitele cat mai curand posibil! Nu exista nimic mai important decat sa ai grija de sanatatea ta mintala.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Salutare si bun venit in sezonul Scorpion! Momentul in care vrajitoarele ies si se joaca. Viitoarea Luna Noua in Scorpion va va oferi oportunitatea perfecta de a va scufunda mai adanc in propriile practici si de a descoperi adevarul, Capricorn! Sfat : Nu va temeti de sarcinile complicate – va vor face mai puternic.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Reteaua creatiei functioneaza in moduri misterioase pentru a ne oferi conditiile exacte de care avem nevoie pentru cresterea si dezvoltarea noastra. Ceea ce vi se ofera in acest moment este o oportunitate de a va imbunatati abilitatile si de a va orienta cariera in directia corecta.

Loviti cat fierul este fierbinte, Varsator. In acelasi timp, recunoasteti ca faceti parte dintr-o echipa. Prin co-creare poti realiza o viziune grozava. Sfat: vi se ofera posibilitatea de a creste nivelul.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Memento de luna intunecata: ceea ce rezisti contine medicamentul de care ai nevoie pentru cresterea si dezvoltarea ta. Asa ca, simtiti-va liber sa priviti in interiorul vostru.

Nu-ti fie teama sa te scufunzi adanc in psihicul tau si sa asculti vocea umbrelor. Sa stii ca Universul are loc pentru esential, curatare si purificare, astfel incat sa poti iesi din vid ca versiunea cea mai intruchipata a ta. Sfat: onorati acest timp ca pe un timp de curatare.