HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 4 noiembrie 2023. Varsator, iesi din starea ta de somn! Pesti, aveți un apetit ridicat pentru a prelua sau dezvolta proiecte

IN ARTICOL:

ADVERTISING

Este necesar sa luam toate masurile posibile pentru a imbunatati calitatea vietii. Combate vechile obiceiuri, renunta la tot ce te chinuie.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Textele sacre si scrierile religioase nu te vor ajuta, Berbec. Acesta este momentul sa te deplasezi in spatiul tacerii si sa-ti intorci privirea spre interior pentru indrumare. Aveti incredere in intelepciunea divinitatii interioare. Incepeti prin a pune o oglinda la altar.

De fiecare data cand va uitati la reflectarea voastra, amintiti-va de sinele vostru superior. Simtiti caldura. Simtiti imbratisarea. Simtiti spatiul detinut pentru a deveni cea mai intruchipata versiune a voastra.

Experienta directa este o modalitate de a va ridica constiinta in acest moment. Sfat: Ai incredere in intelepciunea divinitatii tale interioare.

Sfatul Zilei pentru Taur

Lacrimile tale sunt sacre, Taur. Lacrimile tale merita sa fie vazute, auzite si simtite, astfel incat sa poti recunoaste ceea ce nu mai este in regula. Acesta este apelul tau de trezire pentru a elimina totul si pe toti cei care nu va sustin cresterea si evolutia. Amintiti-va ca este posibil sa nu vedeti „imaginea de ansamblu” in acest timp si este in regula.

ADVERTISING

Nu are rost sa pierdem timpul ingrijorandu-ne despre „cum” si „de ce”. In schimb, vrei sa te muti intr-un spatiu de ingaduinta si incredere in puterile divine. In acelasi timp, ajungeti la familia sufleteasca si petreceti timp in compania celor care il fac pe copilul vostru interior sa se simta in siguranta sa iasa si sa se joace.

PS: Ai mai mult sprijin decat iti poti imagina. Sfat: Respectati semnalele de trezire: este timpul sa treceti la actiune.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Uiti ca, pentru a te simti demn, trebuie sa pui nevoile altora inaintea alor tale. In acelasi timp, vei invata ca emotiile tale sunt sacre si merita sa fie vazute si auzite. Memento pentru sezonul eclipselor: este timpul sa faceti pauza.

Este timpul sa faci un pas inapoi de la drama si sa te confrunti cu propriile experiente. Daca acest lucru necesita sa te distantezi de ceilalti, asa sa fie. Sfat: Asculta-ti fundalul emotional.

ADVERTISING

Sfatul Zilei pentru Rac

Fiecare dintre noi are o idee despre ceea ce dorim sa cream. Cu totii avem o viziune grandioasa despre cum ne dorim sa fie vietile noastre. Dar nu tot ceea ce ne imaginam gaseste o modalitate de a se manifesta in lumea fizica.

Unele vise sunt ingropate chiar inainte de a lua prima suflare si e in regula. In acest moment, este important sa va amintiti ca lucrurile nu sunt nici bune, nici rele. Doar sunt. Uneori, prin faptul ca nu iti da ceea ce ai cerut, Duhul te protejeaza mai mult decat iti dai seama.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING