Sfatul Zilei din 4 octombrie 2022. Pesti, simti ca rabdarea ta este pusa la incercare. Gemeni, un eveniment grozav necesita atentia ta

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Asteapta o clipa. Acordati un moment pentru a observa peisajul interior. Priveste multe ganduri care iti sar in cap.

Poate ca scufundarea in tine te va ajuta sa gasesti cheia pentru a-ti face fata fricilor si nesigurantelor. Sfat: este timpul sa-ti schimbi perspectiva.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Energia lunii noi este probabil sa aduca cu ea multe revelatii, dintre care unele pot fi placute, iar altele nu. Aceste informatii va sunt dezvaluite pentru un motiv.

Probabil ca azi va trebui sa iei niste decizii serioase. Intr-o relatie, nu incerca sa ascunzi ceva de la partenerul tau – va iesi foarte repede. Sfat: Arunca o privire mai atenta la ceea ce ti se dezvaluie.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Nu suntem doar creatori ai realitatii noastre. In unele momente jucam rolul distrugatorului. Acestea sunt doua fete ale aceleiasi monede.

Aminteste-ti ca ceva se va sfarsi in viata ta in aceasta saptamana. Vestea buna este ca ceva nou va veni imediat pentru a inlocui pe cei distrusi. Sfat: Treci prin portile necunoscutului cu o inima curajoasa.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Simti ca rabdarea ta este pusa la incercare. Ce ai asteptat pentru totdeauna? Crezi ca meriti ceva bun? Aceasta zi este ca Craciunul catolic: doar cei care s-au purtat bine vor primi cadouri.

Totusi, aici nu exista magie. Tot ceea ce se intampla astazi este rezultatul actiunilor tale din trecut. Sfat: ai fost pregatit sa primesti ceea ce meriti.