HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 4 Octombrie 2023. Pesti, simti ca rabdarea ta este pusa la incercare. Gemeni, un eveniment grozav necesita atentia ta

Te-ar putea interesa si zodiile: Berbec, TAUR, Gemeni, RAC

Sfatul Zilei pentru Leu

Momentan, Universul nu are raspunsuri certe pentru tine. Pentru o vreme, vei fi inconfortabil pentru ca nu intelegi absolut nimic. Acceptand aceasta incertitudine, permiteti proceselor de metamorfoza sa aiba loc.

Asta nu inseamna ca temerile tale nu se vor implini sau ca vei putea intotdeauna sa faci fata dificultatilor. Inseamna pur si simplu ca ai curajul si intelepciunea necesare pentru ca vanturile schimbarii sa nu te sufle. Sfat: Acceptati inconvenientul.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Perioada retrograda a lui Mercur este confuza pentru tine. Clima va afecteaza foarte mult in acest moment.

Daca mintea ta este incetosata, incearca sa nu iei decizii mari. In acelasi timp, fiti atent la modul in care comunicati cu ceilalti. Sfat: daca ai ceva de spus, alege-ti cuvintele cu intelepciune.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Ai superputerea de a intelege ca fiecare poveste are doua parti. Faci tot posibilul sa arati compasiune si sa te pui in locul celuilalt. Dar ar putea fi empatia ta motivul pentru care iti minimizi propriile nevoi? Sfat: este timpul sa te pui pe primul loc.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Dupa luna noua, te simti foarte sensibil, iar acest lucru este normal. Iti este greu sa te concentrezi pe ceva, iar lucrurile iti scapa din maini?

Redirectionarea energiei catre activitati creative va va vindeca mai mult decat va puteti imagina. Reprezentantii singuratici ai zodiei vor fi deosebit de vulnerabili in aceasta perioada. Sfat: Deveniti un vas pentru ca magia sa aiba loc.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA