HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 5 Octombrie 2023. Noi inceputuri pentru Taur. Sagetator, asteptati-va la surprize de la soarta

ADVERTISING

Aceasta zi poarta energie dubla. Pe de o parte, este perfect pentru auto-dezvoltare si creativitate. Astazi putem rezolva problemele acumulate. Pe de alta parte, ziua nu este categoric potrivita pentru lucrul in grup, deciziile imprudente sau intuitive.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Acordati-va batailor inimii. Incepeti un dialog cu dvs. despre lucruri importante. Intrebati-va cum va simtiti cu adevarat fata de o anumita persoana sau situatie.

In momentele de tacere, raspunsurile se vor deschide intr-un mod complet aleatoriu. Accepta ceea ce aduce bucurie si trezeste pasiunea. Sfat: Spune da la ceea ce iti aduce bucurie.

Sfatul Zilei pentru Taur

Aceasta perioada este asociata cu noi inceputuri. Sunteti chemat sa ne determinati intentiile, sa semanati semintele si sa luati masurile necesare.

Fii atent la ceea ce se straduieste sa se nasca in sufletul tau. Dorintele tale sunt sacre si te muta in directia corecta. Sfat: Planteaza seminte in sufletul tau.

ADVERTISING

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Onestitatea este cea mai buna politica. Oriunde te-ai afla si prin orice ai trece, spune tot adevarul.

Te poate aduce mai aproape de cei din jurul tau la mai multe niveluri. In acelasi timp, amintiti-va ca sunt doua persoane implicate in fiecare conversatie. Sfat: Spune adevarul.

Sfatul Zilei pentru Rac

Energia lunii in crestere te trezeste. Incepi sa realizezi ca scopul tau este mult mai mult decat se vede. Acordati atentie gandurilor, impulsurilor, viziunilor, semnelor si simbolurilor. Bucuria pe care o simti in adancul tau este un semn ca esti pe calea cea buna si progresezi in ritmul potrivit.

Dar asta nu inseamna ca in lumea ta va exista intotdeauna un curcubeu. Problemele fac si ele parte din viata ta. Sfat: a simti bucuria te va pune pe drumul cel bun.

ADVERTISING

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING